Меган Маркъл и принц Хари вече са семейство. Те се

...
Меган Маркъл и принц Хари вече са семейство. Те се
Коментари Харесай

Кралското семейство прие нов член на бляскава и незабравима церемония - Най-важните моменти от сватбата на Меган и Хари

Меган Маркъл и принц Хари към този момент са семейство. Те се врекоха във безконечна честност и получиха купите Негово кралско височество херцог на Съсекс и Нейно кралско височество херцогиня на Съсекс.





Архиепископът на Кентърбъри Джъстин Уелби, духовният водач на Англиканската черква, разгласи двойката за брачен партньор и брачна половинка след замяна на клетви и пръстени.




92-годишната баба на Хари – кралица Елизабет II и брачният партньор й принц Филип дойдоха малко преди Маркъл да влезе в параклиса " Свети Георги " в замъка Уиндзор, облечена с бяла рокля, дълъг бял воал и блестяща тиара.

Започна се! Меган Маркъл наруши значимо предписание още с влизането в църквата, до олтара я заведе... (СНИМКИ/НА ЖИВО)




Сред гостите на церемонията бяха артистът Елтън Джон, холивудската звезда Джордж Клуни и брачната половинка му Амал Клуни, футболистът Дейвид Бекъм и брачната половинка му Виктория, тенис звездата Серена Уилямс и американската водеща Опра Уинфри.

От страна на Меган участваха доста нейни другари, както и актьорите от сериала „ Костюмари”.

Официално! Меган и Хари си споделиха " Да ", само че направиха голям гаф пред очите на целия свят (СНИМКИ)



36-годишната младоженка мина сама по пътеката, преди към нея да се причисли на половината от пътя бащата на Хари, принц Чарлз. Десетки хиляди благопожелатели се развеселиха, когато Хари дойде в църквата с брат си и шафера принц Уилям, и двамата с тъмни военни униформи.




Херцогът и херцогинята на Съсекс попиляха традициите! Златен пай от кралската съкровищница ще… (ВИДЕО)



Пръстенът на Маркъл е изработен от уелско злато, както е обичайно за кралски сватби, до момента в който на Хари е от платина.





Кралица Елизабет преди сватбата даде купата " херцог на Съсекс " на внука си принц Хари, което значи, че Маркъл ще бъде известна като херцогинята на Съсекс. Двойката се среща инцидентно през юли 2016 година и изпада в сантиментална буря, носеща се през Атлантическия океан, защото Маркъл продължава фотосите си в Торонто. Архиепископът на Кентърбъри Джъстин Уелби съобщи, че те са " доста рационални " и " спокойни ".

" Между тях има дълбока обич, което е прелестно и надълбоко схващане и взаимна поддръжка ", сподели той. Премиерът Тереза Мей, която не беше поканена на сватбата, изпрати през Туитър своите " най-хубави пожелания ".

Първи скандал за сватбата на Меган и Хари, упрекнаха някогашната актриса в... (СНИМКИ)

Принц Хари, най-малкият наследник на починалата принцеса Даяна, е един от най-популярните членове на кралското семейство, а Маркъл, която има един брак зад тила си, се счита за лъх пресен въздух за монархията.





Снимки: Getty Images / Guliver
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР