Меган Маркъл и принц Хари вчера официално получиха съгласието на

...
Меган Маркъл и принц Хари вчера официално получиха съгласието на
Коментари Харесай

Край! Хари Си Говори Сам! Кралицата Намрази Меган Маркъл!

Меган Маркъл и принц Хари през вчерашния ден публично получиха единодушието на Елизабет II за сключването на брак. „ Заявявам, че съм съгласна да бъде подписан контракт за брак сред обичният ми внук принц Хенри Чарлз Албърт Дейвид Уелски и Рейчъл Меган Маркъл ”, написа кралицата в писмо до Тайния съвет, формален съвещателен орган към монарха.

Този документ обаче провокира още полемики по въпроса дали кралицата харесва Меган Маркъл. Прави впечателение, че тя не пести хвалебствени думи за внука си Хари, а Меган е упомената единствено с трите си имена.

Ако създадем съпоставяне с документа, в който дава единодушие за сватбата на принц Уилям и Кейт, незабавно ще видим разликата. Там Елизабет II назовава бъдещата брачна половинка на Уилям „ нашата обичана и доверена Катрин ”.

Въпреки, че преди известно време кралицата съобщи, че е доста щастлива и ще участва на сватбата на принц Хари и Меган Маркъл, след формалното сключване на документа, британците се съмняват в думите на Елизабет II, написа Разкрития.ком. Според тях кралицата не утвърждава актрисата за брачна половинка на внука си. Неволна неточност ли е това, че Меган е упомената в формалния документ единствено с трите си имена, а Кейт е наречена „ нашата обичана и доверена Катрин ” знае единствено Елизабет II.

А ние с неспокойствие чакаме да забележим избора на Меган за сватбена рокля, която ще коства половин милион евро.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР