Меган Маркъл и принц Хари съвсем наскоро се преместиха в

...
Меган Маркъл и принц Хари съвсем наскоро се преместиха в
Коментари Харесай

Хари и Меган разнасят храна по домовете - slava.bg

Меган Маркъл и принц Хари напълно неотдавна се реалокираха в Лос Анджелис, само че към този момент оказват помощ на локалната общественост. Двойката беше видяна да доставя храна на нуждаещите се по време на пандемията от ковид.

В момента Съединени американски щати е най-засегнатата страна в света, като инфектираните там надминават 740 хиляди, а починалите са над 40 хиляди. Жителите на всички 51 щата са помолени да останат у дома до второ разпореждане и да съблюдават обществена отдалеченост, когато им се наложи да отидат до магазин или аптека.

Ситуацията засегна доста от работещите в търговски обекти, които изгубиха работата си или бяха сложени в неплатен отпуск. Това накара разнообразни организации да стартират дарителска акция, която да обезпечава медикаменти, храна и средства за хората в потребност.

Хари и Меган станаха част от такава организация, наречена „ Project Angel Food “, която доставя медицински пригодена храна за хора, страдащи от хронични болести. Двойката беше снимана от охранителна камера на една от постройките, където живеят хора с увреждания и лица със специфични потребности.

Херцозите на Съсекс съблюдаваха всички санитарни условия и бяха оборудвани с защитни маски и ръкавици. Двамата бяха заложили на тениска и дънки, а с цел да скрият още повече самоличността си, прибавиха и бейзболни шапки.

Организацията „ Project Angel Food “ се грижи за хора, които нямат опция да изоставен дома си поради влошено здравословно положение. Поради това храната би трябвало да им бъде доставена до вратата. Според изпълнителния шеф Ричард Айоб, поради пандемията от COVID-19, поръчките са се нараснали стремглаво и позвъняванията стигат до 70 дневно.

Айоб добавя, че Хари и Меган толкоз добре са се маскирали, че получателите на храна не са разбрали кой стои пред тях. „ Те бяха облечени толкоз нормално. Хората не чакат да ги видят по този метод. Никой не чака да ги види пред вратата си “.

„ Project Angel Food “ е един от първите планове, които Меган и Хари поддържат откакто напуснаха кралския двор на 31 март. Двамата оповестиха, че основават и нова благотворителна организация – „ Archewell “, откакто не могат да употребяват името „ Sussex Royal “.

Ричард Айоб признава, че не знае дали двойката ще разнася още храна, само че постоянно са добре пристигнали в организацията.

Източник: tialoto
Снимка: БГНЕС
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР