Меган Маркъл и принц Хари отново са на дъното. След

...
Меган Маркъл и принц Хари отново са на дъното. След
Коментари Харесай

Меган Маркъл и принц Хари отново са на дъното

Меган Маркъл и принц Хари още веднъж са на дъното. След като станаха загубеняци на годината, те оглавиха и още една отрицателна ранглиста. Те станаха най-големите губещи във финансов аспект в Холивуд. Проучването е на влиятелното списание „ Холивуд рипортърс ”. В него присъединяване взимат и най-големите печеливши персони.

Оказало се, че звездната двойка няма нито един сполучлив план през 2023 година

И документалният филм, който двамата направиха, и автобиографията на Хари, бяха избрани от съществени критици като „ мрънкащи ”. Подкастът на Меган пък беше избран като „ неподвижен ”. Проектът ѝ не устоя и една година.

Те станаха загубеняци на годината

Коледа идва, небето в Монтесито е синьо и последният брой на Hollywood Reporter ще накара някои хора да се задавят с пуйката си. Съставяйки листата си с най-големите загубеняци за годината, библията на промишлеността нападна двойката, известна в миналото като Техни кралски височества. Сега те двамата се борят да станат известни като нещо друго.

През 2020 година “, се споделя в броя, „ кралското дуо избяга от живота на церемониална социална работа, с цел да завоюва статута си на звезда в Щатите. Но след хленчещ документален филм за Netflix, хленчеща биография (Spare — даже заглавието е нацупено) и неподвижен подкаст,

марката Хари и Меган се трансформира в двуличен балон, който просто молеше да бъде спукан

South Park съответно проби този балон с „ свирепо 20-минутно усмиване “ на „ Worldwide Privacy Tour “ на семейство Съсекс. Това беше последвано Spotify, който заряза подкаста на Меган – Archetypes. Те бяха толкоз неприятни, че определението „ неподвижен “ съвсем може да се смята за комплимент. Събирайки се за един финален ритник, Reporter отбелязва „ презрението и подигравката “, с които нормално са посрещани напъните на семейство Съсекс.

Двойката не желае нито да чете, нито да се интересува какво се написа за тях

Но ще им бъде мъчно да пропуснат присъдата на Hollywood Reporter, списанието за промишлеността на Меган, в родния град на Меган. Следващият месец се навършват четири години от Megxit, с всичките му саундбитове и гняв. Четири години, откогато обърнаха тил на кралица Елизабет и споделиха, че не всеки може да живее живот на работа. И въпреки всичко през днешния ден думата, която изниква в мозъка, не е услуга, а надменност.

Холивуд разлюби ли H&M?

Ще стартираме, като проследим парите или по-скоро мястото, където би трябвало да бъдат парите, което е в касата на фондация Archewell. Освен че няма никакви или най-малко не доста, даренията за благотворителната организация на двойката са спаднали с 8,7 милиона паунда през последната година. Те са единствено 1,6 милиона паунда, което единствено по себе си е единствено от двама души. Но от кого? Андрю и Фърги? Или Уилям и Кейт, които дадоха към милион $ всеки?

Двойката обаче пусна едноминутно видео за „ въздействието “ на Archewell през 2023 година Въздействие, което наподобява се мери основно в опушен грим на очите и групови обятия.

След това поглеждаме бизнес края на нещата. През лятото LA Times заяви, че покупко-продажбите с огромни пари и огромни имена с хора, които нямат опит, „ са излезли от мода измежду някои ръководители, защото медийните и развлекателните компании премислят по какъв начин харчат ресурсите си “.  Медията съобщи, че има “затягане на коланите сега ”. А юрист в региона на развлеченията добави, че „ постоянно ще има търсене, награда, плащана за гений, който може да даде резултат. Особено в случай че някой има открит опит “.

„ Те са изправени пред обезсърчаващи провокации при балансирането на персоналните желания, публичните упования и условията на Холивуд “, счита PR гуруто Марк Борковски. “Ще имат потребност от поддръжката на някои от най-влиятелните фигури в Холивуд. “

Досега, като кандидат-продуценти със договорка за Netflix за £80 милиона, H&M са продуцирали доста малко:

Документалният филм на Netflix за тях излезе преди година. Heart of Invictus беше добре признат, само че към този момент завърши. Netflix заплати още £3 милиона за филмовите права върху книга, която споделят, че ще трансфорат в rom-com. Но кой знае по кое време това може да види бял свят? Идеите на Хари за подкасти включваха интервюиране на Владимир Путин и папата за контузия от детството. Мълчанието на редакторите, възлагащи поръчка на Spotify, би трябвало да е било оглушително. След това, незабавно щом Саут Парк ги отхвърли като „ тъп принц и глупавата му брачна половинка “, той дойде самичък в Обединеното кралство за коронацията на татко си. А всички бяха студени към него.

Spotify приключи договорката си с двойката, откакто се твърди, че е бил „ незадоволително разчувствуван “ от продукцията им. Това предиздвикало Бил Симънс, изпълнителен шеф на Spotify, да стартира гневна рецензия, наричайки ги „ превратници “.

Главният изпълнителен шеф на United Talent Agency, Джеръми Зимър, също изрази мнението си.

„ Оказа се, че Меган Маркъл не е огромен аудио гений “, сподели той. “Или безусловно какъвто и да е гений. Това, че си прочут, не те прави популярен в нещо. “

Дори някои от чиновниците на двойката не бяха впечатлени

The Wall Street Journal цитира един, който споделя, че на компанията „ постоянно липсва посока и нейните създатели от време на време наподобяват сюрпризирани от работата, нужна за довеждане докрай на развлекателни планове “.

В Холивуд завършването на развлекателни планове е целият смисъл. За H&M обаче смисълът да бъде там беше, че не беше във Англия. Изкарването на прехраната беше случайно. Като цяло, би трябвало да е било потрес, че през август изследване на Gallup докара до избирането на принц Уилям за най-популярната обществена фигура в Америка. Съветите на семейстно Съсекс от този момент бяха ужасни. Спомняте ли си, че Меган се обаждаше на сенатори, с цел да ги убеждава по отношение на правата на майчинство? Чия беше концепцията?

Херцогиня, омъжена за принц, изнася лекции на определени представители в Страната на свободните?

Според известния журналист Мичъл Джаксън, репутацията на двойката е била ощетена още повече от възбудимите им диалози, че са били преследвани от папараци в час пик в Манхатън.

„ Хората просто се усещат като ненадеждни и мелодраматични. Всичко се върти към тях. Така те отвличат вниманието от това, което се пробват да разпространяват “, сподели той, добавяйки: „ Не можеш да бъдеш самонадеян и да оцелееш дълго в Америка. ”

Или както споделя Борковски, „ продължаващото наблюдаване към Съсекс не е от изгода. Това е черна дупка. В Tinseltown негативизмът не се възприема. “

Паула Фроелих, американски продуцент, сподели през август:

„ Това, което кара хората да не им имат вяра, е, че финансово не желаят да поемат удар, тъй като се считат за другари на Хари и Меган. Защото всеки в Ел Ей има филм, който желае да направи премиера в Лондон, или пиеса, която да се показа на Уест Енд. А най-голямото привличане в Лондон имат Уилям и Кейт. Ако се появят, което не е постоянно, притегля доста внимание. Получава се интернационално внимание. Препечатва се по целия свят. Никой не желае да бъде възприеман като заемащ страната на Меган и Хари. Никой не желае да бъде възприеман като техен другар. Защото по този начин Кейт и Уилям евентуално няма да се появят. ”

Сватбата на херцога на Уестминстър пък е идващото лято.

Тук казусът не беше дали Уилям и Кейт ще се появят, а Хари и Меган

Херцогът е един от малцината, които поддържат другарски връзки и с двамата си братя. Но първичните отчети сочат, че Хари и Меган не са били поканени.

След това идват последствия от Endgame. Най-новата книга на обичания биограф на семейство Съсекс, Омид Скоби. След доста блуждаене по всички страни беше заставен да отдръпна отричането, че е изпратил ранна чернова на ръкописа на своя издател, назовавайки „ кралски особи “, тормозили се за цвета на кожата на Арчи, като краля и Кейт. Последвалата настървеност и безпорядък не навредиха на никого толкоз, колкото на самите Съсекс.

Събщава се, че новата организация на Меган, Уилям Морис, е била „ ужасена “ от евентуалните вреди, нанесени на опитите й да я ребрандира

Кралското семейство сподели, че обмисля всички благоприятни условия, в това число правни дейности. След това остави претенциите да умрат по естествени аргументи. Може би някой им е напомнил, че през март най-известният стендъп комедиант в Америка, Крис Рок, им се е подиграл. В специфична комедия на Netflix той разяснява Меган за признанието й към Опра за кралската персона, която изрази „ угриженост “ по отношение на цвета на кожата на Арчи.

„ Това са просто нелепости от устата на свекъра “, сподели той. „ Опра, те са толкоз расисти, че желаеха да знаят какъв брой кафяво ще бъде бебето. Това не е расизъм, тъй като даже черните хора желаят да знаят какъв брой кафяво ще бъде бебето. “

Както споделя Борковски, тактиката на “фирмата ” е да остане „ негласна, което се оказва печеливша тактика “

След това идво общественият аспект на построяването на сполучлив живот в Ел Ей. Както споделя един локален гражданин, Лос Анджелис е град, в който бизнесът и общуването вървят дружно. А дружно с това и упованията за поверителност. Марката “Съсекс ” е станала известна с доста неща, само че дискретността не е измежду тях.

В Spare Хари отиде по-далеч, описвайки празненство, на което участва в къщата на Кортни Кокс. Те в никакъв случай повече не са виждани обществено със семейство Клуни, Обама или даже Бекъм. Серина Уилямс беше едно от огромните имена на Меган, което участва на нейното бебешко празненство за Арчи, преди Мегксит. Но Уилямс наподобява не е върнала услугата с покана за нейното лично празненство. Дори писателят-призрак на Хари е писал в The New Yorker за битката на Хари да осъзнае, че записките „ не са за теб “ и по какъв начин обичаният му филм е Моана, по-специално сцената, в която неуместно пиле се губи в морето.

Какво следва?

В предишното Меган е издавала едва завоалирана опасност, че е водила дневник, до момента в който е била в Англия. Така че нейна персонална автобиографията би била една явна карта за игра. Но историите за „ зверските кралски особи “ евентуално към този момент са изчерпани. А останалата част от нейния предкралски живот е разказвана доста пъти преди. Семейство Съсекс нямат интелектуалната мощност на семейство Обама или звездната мощност на семейство Клуни. Тяхната звездна мощ е била тяхна единствено по асоциация, дадена назаем от кралските особи.

„ Преминаването към нова сфера на въздействие и популярност в никакъв случай нямаше да бъде толкоз безпрепятствено, колкото се очакваше “, споделя Борковски. „ Тяхната дарба да генерират благосъстояние и да поддържат марката си е изправена пред голям брой спънки. Шоубизнесът е притеглен от триумфа и финансовите облаги. Пуйките са допустими единствено за Деня на благодарността. Има спекулации, че промишлеността може да се измори от тяхното наличие. ”

Интервюиращ за списание The Cut разказа Меган, седнала в „ осветлен от слънце парадайс “, измежду горящи свещи с мирис на рози, говорейки за това по какъв начин „ на първо място любовта побеждава “.

Може би е по този начин, само че в Холивуд се приказва за пари

В бъдеще Съсекс може да се затрудни да го направи.

Източник: NOVA

Още вести четете в категорията Живот

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР