Меган Маркъл и принц Хари наскоро обявиха, че очакват дете,

...
Меган Маркъл и принц Хари наскоро обявиха, че очакват дете,
Коментари Харесай

8 потенциални имена за бебето на Меган и Хари

Меган Маркъл и принц Хари неотдавна оповестиха, че чакат дете, а неговото име ще бъде разкрито чак след раждането. Но това не пречи да вършим догатки за името, което те ще изберат за бебето си. Има традиция за предаването на имена във семейството, тъй че евентуално бебето на Меган и Хари ще получи име с история. Ето няколко от имената, които бъдещият правоприемник на принц Хари може да получи:

1. Алберт

Не единствено с това име може да бъде почетен прапрадядото на Хари- Алберт Едуард Джон Спенсър, само че и Алберт е междинното име на Хари. Това име е било изключено от листата на принцеса Даяна, тъй като е " прекомерно остаряло ", само че на Меган и Хари може да им харесва, кой знае...

2. Елизабет

Въпреки че това име се предава постоянно през поколенията, Хари и Меган може да желаят да зарадват кралица Елизабет 2-ра.

3. Хенри

Малко прочут факт: Името на Хари в действителност е Хенри, тъй че синът му би могъл да получи и името на татко си.

4. Даяна

Кръщаването на бебето Даяна е страховит метод да бъде почетена паметта на починалата майка на Хари, само че междинното име на принцеса Шарлот е Даяна, тъй че може и да не изберат това име.

5. Филип

Отново, въпреки и малко евентуално да изберат името Филип, до момента в който той още е жив, избирайки Филип ще почетат дядото на Хари, принц Филип, херцог на Единбург.

6. Алис

Името Алис последно е носила принцеса Алис, херцогинята от Глостър, която е била на 102 години, когато умира през 2004 година. Алис беше доста близка на кралицата, която беше нейната племенница. Майката на принц Филип, принцеса Алис от Батенберг, също носи името.

7. Чарлз

Чарлз е друго постоянно срещано име в кралското семейство. Бащата на Хари се споделя Чарлз.

8. Дория

Въпреки че не е обичайно кралско име, допустимо е Меган и Хари да кръстят детето на майката на Меган- Дория.

Станете част от Jenite.bg във Фейсбук!
Източник: jenite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР