Меган Маркъл и принц Хари направиха пътешествие по спомените, докато

...
Меган Маркъл и принц Хари направиха пътешествие по спомените, докато
Коментари Харесай

Ексклузивен клуб Меган Маркъл и принц Хари вечеряха преди появата на фестивала SXSW

Меган Маркъл и принц Хари направиха странствуване по спомените, до момента в който още веднъж посетиха ресторант, обвързван с мястото, където са имали първата си среща.

Семейство Съсекс бяха видяни да се притискат на сантиментална среща преди появяването на Меган на панела за Международния ден на дамата по-късно през днешния ден. 42-годишната херцогиня би трябвало да приказва на конференцията SXSW в Тексас в петък и двойката се възползва от опцията да посети извънредния клуб за членове, който е обвързван с мястото, където за първи път са се видели.

Още през 2016 година принц Хари дойде с половин час забавяне („ с червени бузи, подуващ се, изпотен “, както той разказа в Spare) на първата среща на двойката в личния Soho House в Лондон. Вече женените родители на две деца направиха носталгично посещаване в клона на Остин в четвъртък вечерта. 39-годишният принц беше видян да наподобява доста по-спокоен, наслаждавайки се на оживената атмосфера на клуба (който коства на членовете колосалните $2652 - или £20...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР