Меган Мaркъл и Kейт Мидълтън са сред най-популярните и коментирани

...
Меган Мaркъл и Kейт Мидълтън са сред най-популярните и коментирани
Коментари Харесай

Малките тайни на Меган и Кейт

Меган Мaркъл и Kейт Мидълтън са измежду най-популярните и коментирани дами и ползата към тях се усилва с всяка последваща обществена поява. Вероятно сме имали опцията да ги забележим единствено на фотография и точно от фотографиите оставаме с усещането, че двете херцогини като че ли са съвършени .

Разбира се, че не са. Просто част от отговорностите им е да усвоят до най-малкия подробност изкуството на вярното театралничене пред фотообективи. Не липсват и много сполучливи и непринудени попадения, само че в множеството случаи Меган и кейт съблюдават следните правила:

Грим

Той е редуциран до най-малко и е допустимо най-натурален, без значение какъв брой церемониален е мотивът. Дори да става дума за сватбата ти с принц Хари.

Телесно червило, нежна очна линия и малко хайлайтър или руж - по този начин херцогините наподобяват постоянно свежи, а не състарени от няколко пласта грим. Основното предписание е, че не повече от две зони на лицето да бъдат подчертани .
 Снимка 357561

Очи в очи

Меган и Кейт заобикалят директния контакт с фотоапарата. Ако се заглеждаме деликатно в фотосите им, те все гледат някъде настрана . Това прави фрагментите по-непринудени , а и когато гледаме встрани, шансът да мигнем тъкмо сега на снимане е доста по-малък.

Маркъл има навика освен да гледа встрани, само че и да обръща главата си наляво или надясно. Според проучване на немски учени, ще излезем по-добре на фотографията, в случай че главата ни е наклонена с 15 градуса надясно.
 Снимка 366823

Позиция на тялото

Тя е не по-малко значима, когато към нас са ориентирани десетки фотоапарати. Бил той и единствено един, гърбът ни би трябвало да е изправен, само че не в неестествена позиция, а брадичката ни би трябвало да е повдигната в права линия. Така се реализира грациозен контур.

Цветове и материи

Обикновено херцогините н е смесват повече от два цвята в цялостната си визия. Често тази композиция е сред типичен, по-неутрални, и ярки, по-смели цветове.
 Снимка 405451

Сядането

Елегантният метод, по който го прави Кейт Мидълтън, е станал легендарен. Позицията на краката е от значително значение. Единият вид е да са компактно прибрани, с колене, сочещи в едната посока и стъпала, сочещи в другата. Позволено е и дискретно кръстосване, само че не при коленете, а при глезените, написа Bright Side.
 Снимка 339061

Усмивката

Не е наложително тя да е необятна, тъй като в множеството време ще наподобява неискрена. Леко мистериозната усмивка на Меган , която постоянно наподобява другарски настроена, сигурно е добре тренирана.

Ръцете

Често се чудим какво тъкмо да вършим с тях, когато позираме за фотография. Кейт да вземем за пример е намерила решение на този проблем, като в множеството случаи държи едната си ръка с другата ниско пред тялото си.

Просто слагаме дланта на едната си ръка върху китката на другата. Без притискане и напрежение. Ако ни е необичайно, можем да носим дребна чантичка.
 Снимка 399116

Аксесоарите

На доста фотоси на Меган виждаме по какъв начин по предпазлив метод ни демонстрира някой хубав пръстен или нов чифт обеци.

Махането

На огромна част от фотосите, когато Кейт театралничи пред натрупала се навалица, я виждаме да маха на хората. Но тя го прави по характерен метод - в никакъв случай не подвига ръката си прекомерно високо, а я държи по-близо до торса си. Движенията с китката са плавни, а не енергични. Пръстите са прибрани, ръката не е стегната.

За да усвоим тази тактичност, би трябвало просто да си представяме, че държим под мишниците си нещо, което не трябва да изпускаме.
 Снимка 391809

Децата

Кейт наподобява безупречна, даже когато е с дете на ръце. Малката й загадка е, че тя постоянно държи сина или щерка си не непосредствено пред тялото си, а малко настрана, с цел да не засенчва красивия си тоалет.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР