Меган Маркъл е схемаджийка, която представлява истинска заплаха за кралското

...
Меган Маркъл е схемаджийка, която представлява истинска заплаха за кралското
Коментари Харесай

Меган е схемаджийка, която е истинска заплаха за кралското семейство

Меган Маркъл е схемаджийка, която съставлява същинска опасност за кралското семейство на Англия. Това се твърди в нова биография на Том Бауър, прочут на Острова със скандалните си писания. В книгата създателят твърди, че кралицата е била предоволна, че Меган не е съумяла да участва на погребението на брачна половинка й принц Филип.



Бауър счита още, че Хари и брачната половинка му не са имали място на балкона до монарха по време на честванията за платинения й празник, тъй като семейството не е желала да отвлекат вниманието на хората. Освен това по този въпрос думата са имали и принц Чарлз и принц Уилям, които очевидно не също не са желаели двойката да застане с тях на балкона. В книгата се споделя също за случай, при който Меган се среща за първи път с близки другари на Хари от Итън. Те си споделят остарели случки и си описват радостни истории, а тя непрестанно ги прекъсва и порицава за шегите им по отношение на феминизма и транссексуалните хора.



„ Меган предизвиква нещо извънредно на Англия “, безапелационен е Бауър, който е създател на голям брой биографии на известни хора на Острова.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР