Меган Маркъл е прецедент в британското кралско семейство. Преди 20-30

...
Меган Маркъл е прецедент в британското кралско семейство. Преди 20-30
Коментари Харесай

Ролите на Меган Маркъл, за които кралицата вероятно не знае

Меган Маркъл е казус в английското кралско семейство. Преди 20-30 години жена с сходна биография нямаше да има никакъв късмет да стане част от най-известната кралска фамилия в света. Но времената се менят и ето - холивудска звезда стана брачна половинка на английски принц.
 принц Хари и Меган, Арчи Gulliver/Getty Images
Сигурни сме обаче, че кралица Елизабет надали е знаела за всички функции, в които Меган е взела участие, преди да стане една от звездите в хитовия сериал „ Костюмари “. Тогава на принц Хари щеше да му е много по-трудно да убеди баба си, че сватбата му с Меган е добра концепция.
 Меган Маркъл Gulliver/Getty Images
Каналът във vbox7 демонстрира някои от функциите в киното и малкия екран, които Меган евентуално избира да бъдат забравени:-->

„ Централна болница “

Казват, че животът на кралското семейство припомня на безконечен „ сапунен “ сериал. Ако това е по този начин, то Меган е пристигнала при тях готова поради опита си с сходни функции. През 2002 година (когато е на 22 г.) Меган получила първата си хонорувана роля в сериала „ Централна болница “, където изиграла симпатичната здравна сестра Джил. Впрочем първия си чек от продукцията тя изхарчила за първата си професионална фотосесия.

„ Почти обич “

През 2005 година Маркъл играе ролята на привлекателна дама в самолета, в който се е качил основният воин (Аштън Кътчър ). Въпреки че по сюжет героинята е кръстена Натали, в записките на снимачния екип тя попада просто като Hot Girl. Участието и в тази сцена е единствено 31 секунди.
 Меган Маркъл Gulliver/Getty Images
" Сделка или не "

Популярното в целия свят телевизионно шоу е епизод от кариерата на Меган, който тя избира да не помни. През 2006-та година младата Маркъл била една от манекенките в телевизионното шоу, държащи 26-те куфара с награди. Актрисата театралничила с обилни къдрици и изкуствени мигли, предлагайки куфара с номер 24. Тя взела участие в 34 епизода на предаването. По-късно тя признава, че се е съгласила да взе участие в плана, просто с цел да припечели малко пари, само че по-късно осъзнала, че тази работа не е за нея.
 Меган Маркъл Gulliver/Getty Images
„ От мястото на престъплението “

През ноември 2006 година Меган Маркъл се появи в един от епизодите на сериала „ От мястото на престъплението “. Там актрисата се превъплъти в сексапилна камериерка на име Вероника Перес, обслужваща най-много богати предприемачи. След жестокото ликвидиране на един от някогашните ѝ работодатели тя e съществена обвинена. Но не се тормозете – героинята, предпочитаща дантелено долни дрехи вместо униформа, беше оправдана и се върна на работа.

„ Войната у дома "

През 2006 година Меган изиграва следващата роля на сексапилна красавица в сериала „ Войната у дома “ година В един от епизодите тя се появява в облика на млада комерсиална представителка, проявяваща интерес към към този момент застаряващия основен воин. Оказва се, че героинята на Меган не флиртува с женени мъже, а се пробва да откри сътрудник за самотната си майка.

„ Среднощен ездач “

Ако си мислите, че Меган е играла единствено функции на сладки хубавици, грешите. В римейка на паметния сериал „ Среднощен ездач “, сниман през 2009 година, тя изигра ролята на Ани Ортиз, редови войник в армията . В желанието си да отмъсти за гибелта на собствен другар сержант, тя се включва в локалния военен клуб и се бие грубо на кръга.

„ Шефове гадняри “

През 2011 година в комедията „ Шефове гадняри “ с Дженифър Анистън в основната роля, Меган взе участие за 30 секунди. Тя играе ролята на симпатично момиче от работа за доставки и един от основните герои флиртува с нея.

 Меган Маркъл Gulliver/Getty Images

„ Касъл “

През 2012 година актрисата се появява в облика на спящата хубавица в известния американски сериал за детектив Кейт Бекет и писателя на криминалета Ричард Касъл, които дружно разкриват закононарушения. Във въпросния епизод основните герои търсят палач, който облича жертвите си в костюми на приказни принцеси. Накрая се оказва, че точно героинята на Мегън е килърката.
 Меган Маркъл Gulliver/Getty Images
„ Когато летят искри “

През 2014 година Меган игра в сладникавата комедия „ Когато летят искри “. Тя изигра ролята на амбициозната млада журналистка Ейми Петерсън, напуснала родния си град, с цел да направи кариера в Чикаго. Но Ейми скоро схваща, че най-хубавият град на света е този, в който е израсла, а най-прекрасният мъж – оня, с който е излизала още като ученичка.

„ Anti-Social “

През 2015 година Меган изигра основна роля във кино лентата „ Анти-социален “. Тя играе ролята на привлекателната манекенка Кирстен - приятелката на основния воин. Филмът получи отрицателни мнения на критиците.
 Меган Маркъл Gulliver/Getty Images
„ Наръчник по ухажване “

През 2016 година Меган изигра основната роля във кино лентата „ Наръчник по ухажване “. Героинята ѝ е сполучлива бизнес дама, която е нещастна в любовта. Тя си има справочник описващ идеалния мъж и „ отсява “ всеки, който не дава отговор на него. Скоро обаче тя схваща, че любовта не се подчинява на указания, захвърля наръчника и среща мъжа на фантазиите си.

И още:
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР