Меган Маркъл е казала да“ веднага на принц Хари, след

Меган Маркъл е казала да“ веднага на принц Хари, след ...

Първото интервю на Хари и Меган след обявяването на годежа, ето как е предложил принца.

Меган Маркъл е казала „да“ веднага на принц Хари, след като той паднал на едно коляно ѝ и предложил брак, докато двамата пекли пиле в жилището му. В първото си кралско интервю, след обявяването на годежа им, Маркъл каза, че дори не е чакала принца да довърши изречението си, като веднага е казала „да“, пише в. "Дейли Мейл". По думите ѝ, всичко е било „много сладко, естествено и много романтично“.

Двойката, която се е намирала в Нотингам котидж по време на предложението, разкри, че двамата са се запознали благодарение на общ приятел. След това те са се опитали да се виждат най-малко един път на всеки две седмици.

„Влюбих се в Меган изключително бързо… Просто беше писано – всичко бе перфектно. Пред мен стоеше една красива жена, която просто нахлу в живота ми, а аз се влюбих“, споделя Хари.

Четири седмици след първата им среща, Хари убедил Маркъл да му прави компания по време на петдневна почивка в Боцвана. „Лагерувахме под звездите, тя дойде и прекарахме пет дни там заедно“, казва още Хари.

Двойката, която проговори пред Би Би Си, също разкри, че Маркъл вече се е срещала с кралицата „няколко пъти“. По думите ѝ, монархът е „невероятна жена“.

Говорейки за предложението, Хари каза още: „Случи се преди няколко седмици, по-рано този месец, в жилището ми. Беше обикновена вечер“. „просто уютна вечер. Пекохме пиле“.

По думите на Маркъл, предложението е било за нея „просто невероятна изненада“. „Беше толко сладко и естествено, и много романтично. Той падна на едно коляно. Всъщност, аз почти не му позволих да довърши предложението и казах: Може ли сега да кажа да?“, разказва актрисата.

Двойката ще мине под венчилото в черква през идната пролет. Хари разкри как са се „прегръщали“ след предложението и даването на пръстена. „Тя дори не ми даде да свърша. Каза: Може ли да кажа да, може ли да кажа да. След това имаше прегръдки. Държах пръстена в ръката си и казах: Е, сега може ли вече да ти го дам? А тя: А, да. Пръстенът“. „Беше наистина хубав момент. Бяхме само двамата и си мисля, че успях да я изненадам“, каза още той.

В интервюто Хари и Маркъл разказаха и за своята 16-месечна връзка и как никога не са били разделени повече от две седмици.
„Не мисля, че нашите отношения могат да бъдат определени като вихрушка, очевидно, нещата започнаха да стават по-сложни, след като връзката ни стана обществено достояние, след като бяхме извън светлината на прожекторите пет, шест месеца, което беше страхотно“, каза Маркъл.

Двойката призна, че е била запозната един с друг от обща приятелка през юли 2016 година, но отказа да разкрие името ѝ.
Маркъл разкри още как двамата с Хари са се наслаждавали на дълги разходки из природата и са си говорили. Също стана ясно, че актрисата вече е категоричен фен на любимите кучета на кралицата – коргитата.

Превод и редакция: БЛИЦ
 
 

 

 


 

Източник: blitz.bg