Меган Маркъл е казала да“ веднага на принц Хари, след

...
Меган Маркъл е казала да“ веднага на принц Хари, след
Коментари Харесай

Първото интервю на Хари и Меган след обявяването на годежа, ето как е предложил принца

Меган Маркъл е споделила „ да “ незабавно на принц Хари, откакто той паднал на едно коляно ѝ и предложил брак, до момента в който двамата пекли пиле в жилището му. В първото си кралско изявление, след оповестяването на годежа им, Маркъл сподели, че даже не е чакала принца да довърши изречението си, като незабавно е споделила „ да “, написа в. " Дейли Мейл ". По думите ѝ, всичко е било „ доста сладко, естествено и доста сантиментално “.

Двойката, която се е намирала в Нотингам котидж по време на предлагането, разкри, че двамата са се срещнали с помощта на общ другар. След това те са се пробвали да се виждат минимум веднъж на всеки две седмици.

„ Влюбих се в Меган извънредно бързо… Просто беше писано – всичко бе съвършено. Пред мен стоеше една красива жена, която просто нахлу в живота ми, а аз се влюбих “, споделя Хари.

Четири седмици след първата им среща, Хари убедил Маркъл да му прави компания по време на петдневна отмора в Боцвана. „ Лагерувахме под звездите, тя пристигна и прекарахме пет дни там дружно “, споделя още Хари.

Двойката, която проговори пред Би Би Си, също разкри, че Маркъл към този момент се е срещала с кралицата „ няколко пъти “. По думите ѝ, монархът е „ невероятна жена “.

Говорейки за предлагането, Хари сподели още: „ Случи се преди няколко седмици, по-рано този месец, в жилището ми. Беше елементарна вечер “. „ просто уютна вечер. Пекохме пиле “.

По думите на Маркъл, предлагането е било за нея „ просто невероятна изненада “. „ Беше толко сладко и естествено, и доста сантиментално. Той падна на едно коляно. Всъщност, аз съвсем не му разреших да довърши предлагането и споделих: Може ли в този момент да кажа да? “, споделя актрисата.

Двойката ще мине под венчилото в църква през идната пролет. Хари разкри по какъв начин са се „ прегръщали “ след предлагането и даването на пръстена. „ Тя даже не ми даде да свърша. Каза: Може ли да кажа да, може ли да кажа да. След това имаше обятия. Държах пръстена в ръката си и споделих: Е, в този момент може ли към този момент да ти го дам? А тя: А, да. Пръстенът “. „ Беше в действителност прекрасен миг. Бяхме единствено двамата и си мисля, че съумях да я изненадам “, сподели още той.

В изявлението Хари и Маркъл описаха и за своята 16-месечна връзка и по какъв начин в никакъв случай не са били разграничени повече от две седмици.
„ Не мисля, че нашите връзки могат да бъдат избрани като буря, явно, нещата започнаха да стават по-сложни, откакто връзката ни стана публично притежание, откакто бяхме отвън светлината на прожекторите пет, шест месеца, което беше ужасно “, сподели Маркъл.

Двойката призна, че е била осведомена един с различен от обща другарка през юли 2016 година, само че отхвърли да разкрие името ѝ.
Маркъл разкри още по какъв начин двамата с Хари са се наслаждавали на дълги разходки из природата и са си говорили. Също стана ясно, че актрисата към този момент е безапелационен почитател на обичаните кучета на кралицата – коргитата.

Превод и редакция: БЛИЦ







Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР