Меган Маркъл днес отрече, че умишлено е била изключена от

...
Меган Маркъл днес отрече, че умишлено е била изключена от
Коментари Харесай

Меган опроверга слуховете: Не е била умишлено изключена от срещата на върха

Меган Маркъл през днешния ден отхвърли, че съзнателно е била изключена от диалога във вчерашната забележителна кралска среща на върха в Сандрингам. Тя изяснява, че решила да остави договарянията по абдикацията на брачна половинка си принц Хари, написа Дейли Мейл.

Днес представителят на двореца Кенсингтън също отхвърли изказванията , че Меган е изключена и сподели: „ В последна сметка, Съсекс реши, че не е належащо херцогинята да се причисли “.

В същото време принц Уилям се появи за първи път , откогато херцогът и херцогинята на Съсекс взеха решение да абдикират. Той взе участие тази заран в учебно тичане, след като се помири с уговорената емиграция на по-малкия си брат в Канада и отхвърли изказванията за бездънен раздор сред двамата братя и техните съпруги.



След вчерашната фамилна среща в Сандрингам нейно величество пусна историческо и прочувствено изказване , изразяващо страдание за решението на херцога и херцогинята на Съсекс да разделят времето си сред Канада и Англия, до момента в който прекратят своите кралски отговорности.

 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР