Меган и Хари присъстваха на бейзболен мач между "Янките" и

...
Меган и Хари присъстваха на бейзболен мач между "Янките" и
Коментари Харесай

Секси мама: Меган Маркъл се появи на събитие с красива черна рокля

Меган и Хари участваха на бейзболен мач сред "Янките " и бостънския "Ред Сокс " в Лондон, а ние не можем да спред да гледаме сладките им фотоси! Това бе изненадваща поява за Меган и едвам втората ѝ след раждането на дребния Арчи на 6-ти май.

Принцът и херцогинята участваха на спортното събитие, с цел да дадат повече публичност на фондацията Invictus Games Foundation.

Вижте доста сладки и занимателни фотоси от събитието ТУК >>>

Младото фамилията получи и супер сладостен подарък - мини униформа на "Янките " за Арчи.

 меган маркъл принц хари Getty/Gulliver

Херцогинята бе заложила на изчистена къса черна рокля, която бе съчетана с пантофки, а не нормалните за херцогинята обувки на висок ток.

Стана ясно също, че принц Хари, брачната половинка му Меган и бебето им Арчи ще осъществят тази есен първото си публично "семейно " посещаване в Република Южна Африка, предадоха международните организации, цитирайки известие на Бъкингамския замък.

 меган маркъл принц хари Getty/Gulliver

Освен в тази страна внукът на кралица Елизабет Втора ще посети Ангола и Малави . Изтъква се, че тези визити са по самодейност на Форин офис, защото като визитите на кралското семейство постоянно са от дипломатическо естество.

Хари ще гостува и в Ботсвана на "работно посещаване ", се споделя в известието на Бъкингамския замък, без да се конкретизират съответните дати на тези визити.

Още:
Принц Хари се скара на Меган и я накара да заплаче? Хари и Меган: Любовната история на един принц, търсещ семейство и една актриса, която му даде всичко
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР