Меган и Хари, които неотдавна оповестиха, че се отказват от

...
Меган и Хари, които неотдавна оповестиха, че се отказват от
Коментари Харесай

Приятелите, на които могат да разчитат Меган и Хари

Меган и Хари , които наскоро оповестиха, че се отхвърлят от отговорностите си на висши членове на английското кралско семейство и ще прекарват огромна част от времето си в Северна Америка, могат да разчитат на неколцина другари за построяването на новия си, по-независим живот, написа в. " Дейли експрес ".

Понастоящем Меган и Хари са в Канада дружно със сина си Арчи . Наблюдателите не изключват опцията те да се открият в Торонто , където някогашната актриса обитава, до момента в който се снима в телевизионния сериал " Костюмари ". Съпругата на принц Хари нееднократно е засвидетелствала любовта си към този град.
 Хари и Меган Gulliver/Getty Images
На кои другари могат да разчитат Меган и Хари?

В Торонто живее Джесика Мълроуни - най-хубавата другарка на херцогинята на Съсекс. Джесика е основна фигура в локалния всемирски живот. Тя е омъжена за Бен Мълроуни, сина на някогашния канадски министър председател Брайън Мълроуни, и е другарка със Софи Трюдо - брачната половинка на сегашния министър-председател Джъстин Трюдо.
 Серина Уилямс оглави ранглиста на Sports Illustrated за топ 50 на най-стилните спортисти Gulliver/Getty Images-->
Близко другарство свързва Меган Маркъл и с тенис звездата Серина Уилямс . Говори се, че двете са си допаднали " на мига ". Меган постоянно поддържа Серина на мачовете й.
Тенисистката беше измежду гостите на сватбата на своята другарка с принц Хари и оказа помощ за организацията на бебешкото й празненство в Ню Йорк предходната година.
 Заразителните усмивки на Опра Gulliver/Getty Images
Според сп. " Хелоу! " близка другарка и довереница на Меган е и авторитетната медийна личност Опра Уинфри . Плод на общите старания на Уинфри и принц Хари е документална поредност от шест елементи за Епъл Ти Ви Плюс, отдадена на психологичното здраве.

Опра Уинфри също беше измежду гостите на сватбата на двойката.

Влиятелната личност отхвърля, че Меган и Хари ще й дадат извънредно изявление, само че не крие, че поддържа решението им да се отдръпват от кралските си отговорности.
 Меган и Хари Арчи Gulliver/Getty Images
Близкият другарски кръг на херцогинята на Съсекс включва и телевизионната водеща от Съединени американски щати Гейл Кинг . Кинг също отхвърля, че Меган и Хари възнамеряват да приказват пред нея в искрено изявление.

Приятелство от над 15 години свързва брачната половинка на принца с Хедър Дорак. Дорак е основателка на студио за Пилатес. Сред клиентките й са актрисата Ева Лонгория и манекенката Алесандра Амброзио.

Меган смята за своя близка другарка и основаната в Съединени американски щати фешън дизайнерка Миша Нону, за която всеобщо се счита, че е я показала на принц Хари през 2016 година

Приятелският кръг на Меган включва също шефа на " Сохо Хаус " Маркъс Андерсън, Кийли Томас Морган - партньорка в пиар компанията " Съншайн Сакс ", измежду клиентите на която са Леонардо ди Каприо и Дженифър Лопес, и Ник Колинс от организацията за гении " Герш ", представляваща артисти като Тоби Магуайър и Джейми Фокс.
 Меган и Хари Gulliver/Getty Images
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР