Меган и Хари искат да се обновят дома си отново,

...
Меган и Хари искат да се обновят дома си отново,
Коментари Харесай

Семейната идилия на Хари и Меган Маркъл

Меган и Хари желаят да се обновят дома си още веднъж, с цел да го създадат съвършен за Арчи.

Херцогът и херцогинята на Съсекс желаят да създадат още промени и поправки в новия си дом Frogmore Cottage .

Хари и Меган са кандидатствали за позволение за ремонтно обмисляне, което да им разреши да създадат още промени по остарялата постройка, която е със статут клас II. Този статут значи, че постройката е от необикновен интерес за страната, и изисква всички старания за опазването и. Поради тази причина, всеки ремонт би трябвало първо да бъде утвърден от локалния общински съвет.

Хари и Меган желаят спомагателни усъвършенствания по външния тип на постройката, което включва промяна или ремонт на вратите, прозорците и стените. Двойката също се надява да може да обнови и някои от външните постройки, да конфигурира осветяване в градината и да извърши ново озеленяване на прилежащите площи.
 Frogmore Cottage Gulliver/Getty Images-->
Източници от кралския двор споделят, че „ Меган се е заела съществено с реализирането на плана и желае окончателният дизайн да бъде съвършен за тях и за Арчи ".
 принц Хари, Меган и Арчи Gulliver/Getty Images
Плановете за тези поправки бяха разкрити в документи, оповестени от общинския съвет на Уиндзор и Мейденхед, който би трябвало да вземе решение по заявките.

Бъкингамският замък отхвърли да разяснява проектите на кралската двойка, само че е ясно, че ремонтите на къщата, издигната през 1801 година, ще бъдат платени с пари на данъкоплатците, до момента в който разноските по озеленяването ще бъдат поети от персоналните финанси на кралското семейство.



34-годишният Хари и 37-годишната Меган се нанесоха в Frogmore Cottage през април, малко преди раждането на първото си дете Арчи на 6 май.

И още:
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР