Меган, херцогинята на Съсекс, загуби поредната съдебна схватка в делото

...
Меган, херцогинята на Съсекс, загуби поредната съдебна схватка в делото
Коментари Харесай

Голям удар по Меган Маркъл, загуби важна съдебна битка

Меган, херцогинята на Съсекс, загуби следващата правосъдна битка в делото си против английския таблоид "Мейл он сънди ", откакто Висшия съд в Лондон позволи на вестника да включи в отбраната си детайлности от наскоро оповестена биографична книга, заяви Ройтерс, представена от Българска телеграфна агенция.

Съпругата на принц Хари, който е внук на кралица Елизабет Втора, съди издателя "Асошиейтед нюзпейпърс " за публикации в "Мейл он сънди ", оповестени предходната година, които включват фрагменти от писмо, което Меган е написала до татко си Томас Маркъл през август 2018 година

Преди делото, което се чака да стартира следващата година, вестникът изиска позволение да добави материалите си с аргумента, че Меган и Хари са сътрудничили в съставянето на биографичната книга "Да намериш свободата ", отдадена на живота им и излязла на пазара през август.

Според юристите на вестника книгата демонстрира, че Меган е възнамерявала някои детайлности от живота й да бъдат оповестени, в това число и елементи от въпросното писмо.

Очаква се делото да стартира на 11 януари и да продължи от седем до 10 дни. Меган и Хари живеят в Калифорния, откакто се отдръпнаха като високопоставени членове на английското кралско семейство през март.

Засега разноските по делото на отбраната на Меган са под 1,8 млн. английски лири, а на вестника - над 1.2 млн. английски лири.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР