Меган Фокс стана известна, след като през 2008 г. мъжко

...
Меган Фокс стана известна, след като през 2008 г. мъжко
Коментари Харесай

Меган Фокс страда от комплекс за малоценност

Меган Фокс стана известна, откакто през 2008 година мъжко списание я разгласи за най-секси дамата в света.

Родителите й Глория Дарлен и Франклин Томас Фокс се развеждат, когато тя е на три години. В изявление актрисата споделя, че майка й и татко й са били доста строги и че в никакъв случай не са й разрешавали да има гадже или да кани другари в дома си.

Тя стартира да върви на уроци по актьорско майсторство и танци на петгодишна възраст, а на 10 годишна възраст се реалокира във Флорида, където приключва католическо учебно заведение. Меган постоянно е била унизена от децата в учебно заведение.

„ Страдам от комплекс за непълноценност и непрестанно се опасявам от насмешки ", сподели актрисата, признавайки, че е ранима, само че и борбена.

Тя живеела с майка си, до момента в който събрала задоволително пари, с цел да стартира да живее сама. На 17-годишна възраст тя се реалокира в Лос Анджелис с приятеля си, името на който в никакъв случай не разкрива. Тя губи девствеността си с него и декларира в изявление, че става въпрос за същинска обич и необикновен секс. Живяла е непретенциозно и в никакъв случай не е желала пари от родителите си. За да заплати наема си, тя си намерила работа в кафене, където работела облечена като банан.

„ Можех да предпочитам сред ябълка и банан и избрах банана, тъй като изглеждах по-слаба в него ", споделя Меган.

Най-забележителните й функции са във филмите „ Трансформърс ", „ Приятели с деца " и „ Костенурките нинджа ". На снимачната площадка на „ Hope&Faith " тя среща брачна половинка си Брайън Грийн, звездата от американския сериал " Бевърли Хилс 90210 ". Брайън предложил брак на секси актрисата на плажа в първокласен хотел на Хаваите. Щастието им обаче развалила загубата на диамантения пръстен някъде по плажа.

Поради различия в брака Меган реши да подаде молба за бракоразвод. Сега тя има връзка с младия рапър Машин Гън Кели, с който е работила по взаимен план и мнозина споделят, че в последна сметка се е развела със брачна половинка си поради това.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР