Меган Фокс призна, че не е била вярна съпруга по

...
Меган Фокс призна, че не е била вярна съпруга по
Коментари Харесай

„Бях влюбена в други по време на брака ми“: Меган Фокс с разкрития за връзката си с Брайън Остин Грийн

Меган Фокс призна, че не е била вярна брачна половинка по време на към този момент проваления си брак с Брайън Остин Грийн.

„ Често се влюбвах в други хора от самото начало на брака ни “ , призна 37-годишната звезда от „ Трансформърс “ в.

Megan Fox admits she fell in love with ‘other people all the time’ while married to Brian Austin Green...
— Page Six (@PageSix)
„ Отидох на работа и се влюбих, тъй като бях дете и, да, в никакъв случай не съм имала цялостната независимост да бъда сама и да изживея този живот. “

Фокс не разкри нито един от сътрудниците си, към когато е имала усеща, нито призна за невярност по време на изявлението с водещата на подкаст Александра Купър.

Звездата от " Тялото на Дженифър " обаче призна: " Не бях страхотна брачна половинка на Брайън, ще бъда почтена. "

Тя сподели, че Грийн също не е бил страхотен за нея, само че призна, че нейната възраст има доста общо с техните проблеми.

Фокс стартира да се среща с някогашния си брачен партньор, когато е била единствено на 18 през 2004 година След това се омъжва за Брайън Остин Грийн, който е съвсем 13 години по-възрастен от нея, шест години по-късно, когато е на 24.

Megan Fox admits she fell in love with ‘other people all the time’ while married to Brian Austin Green: ‘I was not great’
— Page Six (@PageSix)
„ Бях млада и в действителност не трябваше да имам толкоз сериозна връзка “ , разсъждава Фокс в подкаста.

Актрисата сподели, че е решила да се омъжи, тъй като не осъзнавала добре чувствата си, добавяйки: „ По-голямата част от моето израстване и осъзнаване пристигнаха след раждането “ .

Фокс и Грийн имат три деца: Ноа, 11, Бодхи, 9 и Джърни 6. Двамата се разделят официално в началото на 2020 година след 10 години брак.

Фокс сподели, че не е била необвързана за дълго, тъй като е почнала да се среща с Machine Gun Kelly единствено седмици по-късно.

Меган и 33-годишният Machine Gun Kelly се сгодиха през януари 2022 година след две години дружно, само че актрисата удостовери, че двойката още веднъж е прекратила годежа си.

is finally speaking out about the status of her relationship with

See the clip
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР