Мегън Фокс и Machine Gun Kelly се наслаждават един на

...
Мегън Фокс и Machine Gun Kelly се наслаждават един на
Коментари Харесай

Мегън Фокс и Machine Gun Kelly бяха забелязани заедно на Хаваите

Мегън Фокс и Machine Gun Kelly се любуват един на различен на Хаваите макар неотдавнашните проблеми във връзката им.

36-годишната актриса от " Тялото на Дженифър " и 32-годишният музикант от " Bloody Valentine " са се държали за ръце, до момента в който са се разхождали по плажа по време на почивката си в четвъртък, съгласно фотоси, оповестени от Daily Mail.

Пътуването на Фокс и MGK идва два месеца след като тя загатна за допустима разлъка през февруари, като премахна всичките фотоси с годеника си от профила си в Instagram и разгласява мистериозен надпис. До последно се разясняваше, че актьорът й е изневерил.

Седмица след това Фокс се завърна в Instagram, с цел да наруши мълчанието си на фона на спекулациите, че връзката им може би е завършила. " Не е имало никаква интервенция на трети лица в тази връзка от какъвто и да е тип. ", изясни.

Въпреки това в края на предишния месец източник съобщи пред PEOPLE, че Фокс продължава да не носи годежния си пръстен и че двойката върви на терапия, с цел да преодолее разликите си. Но според него Фокс " мъчно се доверява " на MGK. 
Снимка: Getty Images
" Това в действителност се свежда до това, че не се получава ", сподели тогава източникът. " Имаше моменти, в които не си говореха, беше толкоз зле " и допълни, че сега те са в контакт с изпълнителя: " Само времето ще покаже дали ще се съберат още веднъж, само че към този момент това наподобява много малко евентуално. "

Двойката " постоянно е имала бурни връзки ", които " в никакъв случай не са били лесни ".

И въпреки това, явно не са завършили връзки изцяло, даже и техни другари да считат, че са, само че просто не са го оповестили обществено, добавя източникът. 

Фокс и MGK, роден като Колсън Бейкър, се срещнаха за пръв път на снимачната площадка през март 2020 година По-късно той предложи на актрисата брак. 

Впрочем двамата бяха преди няколко месеца в България, защото Мегън взе участие във филм, а Машин я придружи.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР