Меган Фокс и Брайън Остин Грийн се разделиха след 10

...
Меган Фокс и Брайън Остин Грийн се разделиха след 10
Коментари Харесай

Меган Фокс и Брайън Остин Грийн се разделят

Меган Фокс и Брайън Остин Грийн се разделиха след 10 години брак и още 6 години връзка преди този момент, заяви ЛАД Байбъл.

Новината бе оповестена в последния епизод на подкаста на Грийн, където той призна, че двамата са се разделили неотдавна.

Той сподели на своите почитатели: “Винаги ще я обичам. И знам, че тя също постоянно ще ме обича и това, което сме построили, е в действителност ужасно и особено. ”

Той призна, че двамата с Меган към момента се събират с децата си на фамилни празници и са се съгласили, че хубавичко връзка сред тях е жизненоважна за децата им.

Слухове за разлъка започнаха да се въртят, откакто Мегън беше забелязана с колегата си от „ Machine Gun “ Колсън Бейкър, само че някогашната звезда от „ Трансформърс “ съобщи, че са просто другари.

Брайън и Меган се срещнаха на снимачната площадка на „ Hope & Faith “ и започнаха да се срещат през 2004 година. Двойката провокира рецензии, тъй като Фокс беше единствено на 18 години, а Брайън беше на 30 години.

Това не е първият път, когато се разделят. След като се ожениха през 2010 година, Фокс подаде молба за бракоразвод през 2015 година Година по-късно още веднъж се събраха до май тази година, когато новината за раздялата им беше оповестена от Грийн.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР