Меган е пълна с адреналин и се чувства много добре

...
Меган е пълна с адреналин и се чувства много добре
Коментари Харесай

Меган е пълна с адреналин и се чувства много добре

Меган е цялостна с адреналин и се усеща доста добре
37-годишната някогашна актриса разгласи по-рано тази седмица, че дружно със брачна половинка ѝ принц Хари чакат своето първо дете. Тя показа, че се усеща малко изморена, само че ще продължи с всичките си 76 уговорката по време на 16-дневното си турне от Австралия през Нова Зеландия, Фиджи до Тонга.

Меган приказва от плантация в Австралия, където тя и принц Хари гостуваха на семейство Лудли, които имат земята от пет генерации.

Един от членовете на фамилията Емили Карол показа: „ Меган ми сподели, че тя се усеща доста добре досега и е цялостна с адреналин ”.

„ Тя сподели, че има 76 уговорката за 16 дни и може би ще могат да си починат малко по средата на турнето. Тя е основана за тази кралска работа, не мислите ли? ”, сподели още Карол.

Меган даже е подарила на домакините си домашно изработен бананов самун.

„ Тя сподели, че в случай че отиваш в нечии дом, би трябвало да занесеш нещо, и тя го направи ”, споделя още домакинята.

„ Меган беше обезпокоена за бананите и дали не е поставила прекалено много в хляба. Но херцогът сподели, че в никакъв случай не можеш да имаш прекалено много банани ”, сподели Карол.

Височайшите особи са прекарали време и с най-младия член на фамилията 13 месечната Руби, чиято майка е Емили. Тя призна, че детето е пропуснало дрямката си, с цел да може да е с двойката.

„ Тя (Руби) е в леглото в 10:30 ч., само че остана будна. Тя се оправи толкоз добре… Те двамата се оправят прелестно с децата ”, споделя още Карол. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР