Мега звездата на Postmodern Jukebox Хейли Райнхарт идва у нас.

...
Мега звездата на Postmodern Jukebox Хейли Райнхарт идва у нас.
Коментари Харесай

Звездата на Postmodern Jukebox Хейли Райнхарт идва в София

Мега звездата на Postmodern Jukebox Хейли Райнхарт идва у нас. Срещата й с българската аудитория ще бъде на 15 май в Music Jam Club.
Именно Хейли Райнхарт е изпълнителят на оня кавър на Creep ” на Radiohead , който избива класациите и прави известно пред многомилионна публика по света музикалното знамение Postmodern Jukebox . Парчето доближава над 73 млн. гледания в мрежата, които към този момент пета година към момента порастват.
Хейли Райнхарт е изобретение на Скот Брадли - една от първите вокалисти, съидейници и другари, с които дружно основават музикалната въртележка на времето PMJ .

Хейли е освен реализатор, само че създател на песни и актриса. Участник е в American Idol 2011, където заема трето място. Има издадени 4 солови албума - Listen Up (2012), Better ( 2016), What’s That Sound ( 2017), Lo-Fi Soul ( 2019), само че и работи в колаборация с известни музиканти като Джеф Голдблум, Кейси Ейбрамс, Ървин Мейфилд.
Тя има нежното лъчение на Мерилин Монро и на героиня от остарели Холивудски ленти. Тембърът й е лирическо сопрано и обгръща три октави. Заради нейното neo-soul и R&B звучене я оприличават на Адел, Дъфи и Ейми Уайнхаус, до момента в който нейното ретро-поп и джаз звучене я приближава до Арета Франклин и Нанси Синатра.

Освен разпознаваема звезда в турнетата на Postmodern Jukebox, през 2015г. Хейли e удостоена с платинен документ и премия Clio за кавъра си на Елвис Пресли “Can’t Help Falling In Love ”, достигнал до милиони консуматори във видео платформите.
Гласовият й дебют е озвучаването на анимационния сериал на Netflix “F Is for Family ”, в който тя взе участие в продължение на три сезона. А като актриса Хейли дебютира във кино лентата на Робърт Родригес „ We Can Be Heroes “ също на Netflix.

Срещата с харизматичната Хейли Райнхарт е на 15 май, в столичния клуб Music Jam. Билети се продават в системата на Eventim и на касата на клуба.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР