Мега скандал разтресе Къщата в Нови хан тези дни, а

...
Мега скандал разтресе Къщата в Нови хан тези дни, а
Коментари Харесай

Емануела: Цецо Андреев е наркоман

Мега скандал разтресе Къщата в Нови хан тези дни, а довечера по време на лайва ще гледаме развръзката. Двама от съквартирантите в Big Brother Most Wanted - фолк певицата Емануела и гримьора й Цецо Андреев се нахвърлиха един против различен с грозни обиди и клюки.

Първи се изрече майстора на макияжа, като съобщи с крясъци, че Емануела е развела не един и двама мъже у нас, намеквайки, че е мъжемелачка и разбивачка на фамилии. На собствен ред певицата не замълча и отвърнала на Андреев, че е наркоман, от което гримьора напряко се наежи, че ще съди за оронване на престижа му.

Въпреки, че Емануела е дългогодишна клиентка на Андреев, от което той изкарва пари, разкрасителят не се посвени да нападне брюнетката. Тези нападки от негова страна са най-много поради Златка Райкова, която изруптя наскоро, че Емануела се пробва да споделя жълтини от предишното й, а това не било ОКей за нея да се знае. Всъщност ставаше въпрос за "публичната загадка ", че преди години пазарджлийката се намърда в леглото на Валери Божинов, който по това време беше любим на певицата Алисия. Именно това скара Райкова с фолкаджийката.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР