Мега огромен балон под формата на сърце разположен между сградите

...
Мега огромен балон под формата на сърце разположен между сградите
Коментари Харесай

Ето как Башур се обясни в любов на Емилия

Мега голям балон под формата на сърце ситуиран сред постройките в една от централните елементи на София беше изненадата по случай Свети Валентин за певицата Емилия. Блондинката, която стана майка за трети път преди броени дни, получи следващо самопризнание в обич от обичания си Жорж Башур.

Изпълнителката с ангелогласен глас се похвали с неповторимия жест в Инстаграм.

Сърцето беше закачено задоволително на високо, с цел да може да изпъква из сред всички кооперации в региона. Жестът е несравним за звездата, която подари предприемача с дъщеричка Джорджия.

Колежките на Емилия обаче не съумяха да се похвалят с особена истинска валентинка. Преслава написа в Инстаграма си: "Свети Валентин за нас беше преди 5 години, преди месец, оня ден, през вчерашния ден, днес…Дай Боже да е и всеки идващ ден! " и сподели фамилни фрагменти с Павел и дъщеричката им Паола.

Галена пък се появи соло в буйно алена рокля и пожела: "Виното да ви е горчиво. Любовта ви да е безконечна и неразделна. С някой, който да търси единствено вашия взор в тълпата. Наздраве! За любовта! И умната — че от обич и вино най-вече боли. "

Камелия се похвали със специфичната декорация вкъщи, която най-вероятно е дело на нейния Цветин. Ангелчета, принцеси и сърца се спускаха от лампиона в жилището им.

Спорната двойка Софка Маринова и Гринго също означи празника, въпреки и до последно да се разделяха. Ромската перла се издокара в черен тоалет, а поради бижуто на главата й, стана ясно, че се прави на Клеопатра, а мястото където честваха е Дубай.

Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР