Мега луксозна къща в тузарското селище Делта Хил в Перник

...
Мега луксозна къща в тузарското селище Делта Хил в Перник
Коментари Харесай

Слави Трифонов иска милиони за имението си край Перник

Мега първокласна къща в тузарското населено място Делта Хил в Перник са пуснали за продажба. Палатът е супер първокласен, обзаведен, с 4 спални, личен басейн, гараж за 3 автомобила. Къщата е една от първите издигнати и с изключение на невероятния разкош, има и зашеметяваща панорама към южния скат на Витоша. Според източници на Lupa.bg това е палатът на Слави Трифонов. Дългия желае колосалните 1,6 милиона евро, към 3 милиона лв., за парцела си.

Парцелът е 749 кв.м., а главната сграда на къщата е с разгъната застроена повърхност от 558.65 кв.м. (2 етажа по 161.95 кв.м. и трети етаж с повърхност 138.85 кв.м., плюс покрита тераса с шатра от 96.55 кв.м. Пред къщата е ситуиран и басейн с повърхност 75.90 кв.м. Помощна постройка (склад или работилница): към 25 кв.м. Разполага и със закрит гараж за 2 огромни автомобила, плюс 1 дребен.

Къщата е изцяло приключена в собствен присъщ жанр с типичен детайли. Интериорните решения включват голям брой декоративни орнаменти, направени и рисувани ръчно от надарен художник.

Мебелите са напълно поръчкови и създадени в типичен жанр, отговарящ на интериора. Подовите настилките в хола и коридорите са от разнообразни типове натурален камък от най-голям клас. В спалните и кабинета настилките са от безценен мокет. Баните са покрити напълно с натурален камък. Отоплението и охлаждането са решени посредством построена вътрешна климатизация, обезпечена от висок клас термопомпа.

Разпределението на пространствата в парцела е както следва:
• От улицата се влиза в гараж за 3 автомобила, ситуиран в обособена постройка;

• Басейн и покрита зона за сядане са развити в двора пред къщата;

• От двора се влиза в преддверие, а по-късно и в голяма дневна-хол, ситуирана на целия сутеренен етаж. Дневната зона е развита в дизайн на самобитно заведение с барплот и няколко къта за сядане, камина, баня и кухня в настрана помещение.

• По вътрешни стълби се доближава до втория етаж, който се заема напълно от обширна мастър-спална с голяма тераса пред нея, и спиращи дъха гледки към Витоша и цялата територия на комплекса. Спалнята разполага с джакузи, камина, огромен гардероб, сауна и просторна баня с душ кабина.

• На третия финален етаж на постройката са ситуирани 2 спални, всяка от които със лична баня. На същия етаж е ситуиран и работен кабинет с приятна тераса към планината.

От безусловно всички пространства се откриват чудесни гледки към планината Витоша, хълмовете на с. Кладница и с. Рударци, както и към целия комплекс ”Делта Хил”.

За чистотата в къщата и двора, както и за поливане и надзор по растителност, отопление и всичко друго сега се грижи хигиенистка, която може да остане на работа и при новия притежател. Работното ѝ време е от понеделник до петък. При повикване и в допълнение възнаграждение може да чисти и поддържа къщата и през почивните дни. Работното ѝ време е към 3 часа на ден и получава към 500 лева на месец.

Къщата разполага и с построена лична будка за защита, която обезпечава комфорт за охранителя и разполага с отопление и видео апаратура. Всички камери се следят на екран в будката за защита. Това е добра опция, при положение, че притежателят пожелае да разполага и с самостоятелна жива защита, с изключение на обезпечената такава от комплекса.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР