Мега кемперът се състои от влекач Камаз 44108 6х6 и

...
Мега кемперът се състои от влекач Камаз 44108 6х6 и
Коментари Харесай

Руснаците Удариха Всички В Земята! Новият Камаз Е Мечтата, Само Надникнете Вътре! Снимки

Мега кемперът се състои от влекач Камаз 44108 6х6 и 13-метрово ремарке, в което е ситуирана жилищната част. Самото ремарке се предлага в две комплектации - като първокласен кемпер и като преносима трапезария за служащи, да вземем за пример.

VIP кемперът се състои от много първокласни пространства - спално с пълноразмерен креват, хол с диван, баня с подово отопление, сауна, душ кабина, кухня и столова с 6 или 8 места. Жилищния модул на полевата трапезария предлага спални боксове за 6 индивида, столова с 4 - 5 места, баня и огромна кухненска зона за подготвяне на храна в огромни количества.



Жилищният модул в полуремаркето е построен от 5-сантиметрови композитни сандвич панели с обшивка от армирана пластмаса и в допълнение водоустойчиво покритие.

Кемперът разполага и с спомагателна дребна веранда с транспарантни найлонови стени.

За отоплението и климатизацията се грижат два климатика Dometic HB 2500, електрическо подово отопление в банята и сауната, вентилатор и люкове на покрива.

Електрическата система разчита на гелови батерии с огромен потенциал, заключения за включване към 220-волтова мрежа, един мощен 13-киловатов елемент и един по-малък, само че и по-безшумен бензинов генератор.



Влекачът Камаз 44108 е в допълнение оборудван със сателитни връзки, самостоятелни отоплители, боксове за предпазване на артикули и увеличени горивни резервоари с подгреватели, с цел да може жилищната комбинация да се употребява и в студените региони на Сибир.







/Offnews
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР