Мег Райън се сгоди за музиканта Джон Меленкамп през ноември

...
Мег Райън се сгоди за музиканта Джон Меленкамп през ноември
Коментари Харесай

На 57 и сгодена: Мег Райън говори за любовта и завръщането си към киното

Мег Райън се сгоди за музиканта Джон Меленкамп през ноември предходната година, а в скорошно изявление за списание “The New York Times” актрисата споделя за преоткриването на любовта и работата си все още.

С годеника си стартират връзка през 2010 година и се разделят пет години по-късно, само че това не им пречи да възобновят връзката си. „ Страхотно е, че сега аз и Джон се усещаме свободни да се забавляваме “ , споделя Мег Райън за годежа си с 10 години по-големия от нея Меленкамп.

 Джон Меленкамп Getty

„ Може би тази независимост се дължи на възрастта ни. Но от време на време мисля, че връзките са за извънземни. Кой ги поддържа? Кой го може? Не знам по какъв начин някои от нас въобще съумяват “, признава още актрисата.

В изявлението загатва отдръпването си от актьорството и споделя, че би се радвала още веднъж да играе в сантиментална комедия. В момента актрисата написа сюжет за такава: „ Имам възприятието, че ще се осуети, в случай че приказвам за това. Надявам се аз да я дирижирам. Сега съм наясно, че сантименталните комедии са конфекция, само че имат структура и архитектура. Това е нещо, което не съм осъзнавала преди. “

 Мег Райън Getty

Мег Райън към този момент има режисьорски опит, като дебютът ѝ зад камера беше с кино лентата от 2015 „ Итака “. Актрисата споделя за отдръпването си от актьорството: „ Не бях толкоз любопитна по това отношение, както към други неща, които животът може да ти даде. Исках да пребивавам повече “.

Не пропускайте нашия нов раздел "Оферти ", в който ще откриете потребни, практични и прелестни артикули на промоция от българския пазар , особено селектирани за вас от екипа на Edna.bg.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР