MedUNIQA може да се ползва от специалисти в девет направленияДистанционните

...
MedUNIQA може да се ползва от специалисти в девет направленияДистанционните
Коментари Харесай

Лекари ще правят онлайн консултации с ново приложение

MedUNIQA може да се употребява от експерти в девет посоки

Дистанционните медицински съвещания са изключително настоящи сега
(снимка: CC0 Public Domain)

Медицински консултанти от 9 области ще съветват консуматори без да е нужно те да посещават болница или лекарски кабинети. Това е допустимо с приложението MedUNIQA, основано от застрахователната компания УНИКА България .

Приложението дава опция за напълно онлайн лекарски съвещания със експерти в няколко посоки – дерматология, гастроентерология, гинекология, ортопедия, ендокринология, педиатрия, урология, вътрешни заболявания и очни заболявания.

MedUNIQA има за цел да предлага медицински препоръки от потвърдени експерти при положения, които не постановат незабавна здравна помощ. Потребителят, потърсил медицински съвет, ще има опция да попълни здравен въпросник, в който да запознае здравното лице със своето здравословно положение и симптоматиката, която го тревожи.

В рамките на 6 часа в работен ден или 12 часа отвън потребителят ще получи лекарска рекомендация по какъв начин да се оправи с неразположението си.

MedUNIQA обезпечава медицински препоръки при положения, които не постановат незабавна помощ
(илюстрация: УНИКА България)

Приложението предлага и електронна здравна карта, с която потребителите могат да се разпознават в медицинските заведения без да е нужно да показват пластика. С въвеждане на електронна здравна карта може да отпадне напълно потребността от пластики.

В момента опция за консултация имат единствено консуматори със застраховка „ УНИКА за нашето здраве ”, само че поради изключителната обстановка с ковид Covid-19, застрахователната компания възнамерява да направи онлайн консултациите налични за всички в напълно къси периоди.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР