Медоу Уокър почете паметта на известния си баща по специален

...
Медоу Уокър почете паметта на известния си баща по специален
Коментари Харесай

Дъщерята на Пол Уокър с трогателен пост за рождения ден на баща си - slava.bg

Медоу Уокър уважи паметта на известния си татко по специфичен метод.

21-годишното момиче употребява обществените мрежи, с цел да разгласява покъртителен пост за умрелия Пол Уокър. Звездата от „ Бързи и гневни “ щеше да навърши 47 години на 12 септември.

„ Моментът, в който осъзнах, че сме близнаци. Честит рожден ден на най-красивата душа “, написа Медоу в Instagram. Тя също по този начин разгласява фотография от предишното, на която се вижда по какъв начин е седнала в скута на Пол. Това обаче не беше единственият метод, по който момичето уважи паметта на татко си. Тя разгласи, че стартира годишното си предизвикателство, в което кара почитателите си да вършат положително.

Тази година Уокър се концентрира върху другарството и метода, по който се отнасяме към него. „ Моите другари са моето семейство. Кажете на вашите другари, че ги обичате и им благодарете, че ви поддържат в сложни моменти “. Като част от предизвикването, Медоу номинира сътрудниците на татко си – Вин Дизел, Джордана Бустър и Натали Емануел. Те също ще би трябвало да изкажат признателност и да покажат любовта си към своите другари.

Дъщерята на Пол Уокър продължава да уважава паметта на татко си посредством разнообразни фотоси в обществените мрежи. По-рано през годината тя разгласява видео, на което изненадва артиста за рождения му ден. „ Никога не мислех, че ще ви покажа това. Но в този момент усещам, че е вярното време. Бъдете положителни. Обичам ви. Пазете се “, написа тогава Медоу.

Изминаха съвсем седем години от гибелта на Пол Уокър. През 2013 година беше обявено, че звездата е умрял в автомобилна злополука, откакто се е прибирал от благотворителна вечер. С него е бил и приятелят му Роджър Родас, който е бил зад кормилото и също е умрял. Според формалните документи, повода за гибелта е несъобразена скорост.

Снимка: БГНЕС
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР