Медийният съветник на вицепремиера в кабинета Орешарски Зинаида Златанова -

...
Медийният съветник на вицепремиера в кабинета Орешарски Зинаида Златанова -
Коментари Харесай

Съветник от кабинета "Орешарски" влиза в управлението на Би Ай Ти

Медийният консултант на вицепремиера в кабинета " Орешарски " Зинаида Златанова - Веселин Иванов, ще влезе в ръководството на Би Ай Телевизия, заяви " Капитал ". Преди дни се разбра, че малкия екран има нов притежател - учреденото преди три месеца " Интерактив ТВ системс България " АД.

За влизането на Иванов в мениджмънта на Би Ай Ти се схваща от документите по вписването на договорката, подадени до Търговския указател. В момента той е основен редактор на уеб страницата " Правен свят ", който неотдавна смени притежателя си и зае публицистична линия в синхрон с ползите на основния прокурор Сотир Цацаров и депутата от Движение за права и свободи Делян Пеевски, отбелязва изданието. Преди това е работил в телевизия " Европа " и в тогавашната телевизия Про БГ, притежавана от Красимир Гергов.

Вписването на новия притежател на Би Ай Ти е забавено, защото съгласно Агенцията по вписванията подадените документи не дават отговор на условията, въведени с последните промени в Търговския закон. При учредяването на сдружението " Интерактив ТВ системс България " акции са записали телевизионният продуцент Мирослав Янев (99%), който е новият изпълнителен шеф на Би Ай Ти, и компанията " Интераткив ТВ системс " ООД (1%), в която той има 50%, а останалите са на Момчил Дуканов. Капиталът на " Интерактив ТВ системс България " АД е импортиран в Първа капиталова банка.

Повече четете тук.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР