Медийният експерт доц. Георги Лозанов призова българските служби за сигурност

...
Медийният експерт доц. Георги Лозанов призова българските служби за сигурност
Коментари Харесай

Георги Лозанов: Службите за сигурност да влязат в медиите и да спрат руската пропаганда

Медийният специалист доцент Георги Лозанов прикани българските служби за сигурност да стартират битка с съветската пропагнада в медиите.

 

В изявление за " ДЕНЯТ " и В. Дремджиев Лозанов прикани новото държавно управление да предприеме бързи ограничения в тази посока:

" И тъй като от оная страна стои Комитет за Държавна сигурност (на СССР) и неговите нови подразделения, които в действителност движат съветската агитация, това може единствено от нашата страна посредством службите да бъде спряно. "

" Медийната среда се оказа прекомерно пропусклива във връзка с съветската агитация и близки до нея български гласове. Това пристигна още, налагано от Съвет за електронни медии, с налагането на така наречен две гледни точки във връзка с войната. Ние повтаряме като някакви нещастни, които никой не желае да слуша, демократични, либерасти ли какво ни назовават, че няма по какъв начин да имаш две гледни точки, когато едната позиция е на насилника, другата на жертвата. Това е невероятно, няма такива две гледни точки. Още от там стартира, в действителност, съветската агитация, налагайки този модел на псевдоплурализъм.

И знаете ли какво, с изключение на да запуши корупционните дупки, това държавно управление би трябвало да направи бързи промени в службите, които да спрат съветската агитация. Защото съветската пропагнада, както и Тагарев знае добре, стартира да взима страхотни вреди във връзка с публичното схващане и трансформира в едни постсъветски хора българите. Това е доста ужасно. И тъй като от оная страна стои Комитет за Държавна сигурност (на СССР) и неговите нови подразделения, които в действителност движат съветската агитация, това може единствено от нашата страна посредством службите да бъде спряно. "

 

Източник " Гласове "

 

Последвайте ни към този момент и в Телеграм и Туитър!   

 

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР