Медийните ми изяви на 2 и на 3 май са

...
Медийните ми изяви на 2 и на 3 май са
Коментари Харесай

Тодоров: Устройството срещу Гешев бе направено, за да убива, подавам оставка, ако експертизата покаже друго

Медийните ми изяви на 2 и на 3 май са напълно съгласувани с пресцентъра на Министерство на вътрешните работи и със самия Сарафов, като дори той съобщи на останалите зам.- шефове, че от един миг нататък единствено аз ще споделям с медиите. И се разбрахме след спонтанен брифинг на 3 май, че повече няма да има медийни изяви по това следствие за гърмежа против основния прокурор, аз компактно следвах това, съобщи зам.-директорът на Национална следствена служба Ясен Тодоров пред Българска национална телевизия.

Устройството против Гешев бе направено, с цел да убива хора, израелският експерт, който беше там изложи мнението и си и аз му имам цялостно доверие. Ако експертизата каже друго, ще си подам оставката. Според мнението на този човек, е че е употребен гърмеж, който се употребява за военни цели, изстрелва осколки с доста огромна скорост и имат огромен шокиращ резултат, в случай че експертизата каже друго нещо, аз ще си подам оставката, в случай че преди този момент не бъда освободен от Висш съдебен съвет и към момента съм зам.-директор, добави Тодоров.

Съгласен съм чуването ми да бъде при закрити врата, тъй като може да има доста телефони да подслушват, другояче нямам никакви терзания да бъда изслушан от депутатите.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР