Медията, наречена Министерство на модата (The Fashion Ministry), застава зад

...
Медията, наречена Министерство на модата (The Fashion Ministry), застава зад
Коментари Харесай

Министерство на модата организира шест дефилета

Медията, наречена Министерство на модата (The Fashion Ministry), застава зад най-мащабното събитие в сектора на чаровната диктаторка в България, което ще се организира сред 14 и 19 октомври. В рамките на 6 вечери, на 6 разнообразни местоположения в София ще се състоят дефилета, които ще показват най-значимите родни и международни дизайнери, както и настоящите трендове при водещите фешън марки.

Sofia Fashion Runway е план на Владимир Иванов - един от създателите и някогашен съсобственик на Софийската седмица на модата, който счита: " Модата е метод на самоизразяване, който ни разрешава да влизаме в доста и разнообразни обществени функции. Тя е опция да се отпразнува разликата на света, в който живеем. Модата е огледалото, належащо, с цел да забележим какъв брой забавен е животът. Тя е прийом да се мери настроението ни и оказва помощ при определянето на другите аспекти на личността. В същото време не трябва да я вземаме доста на съществено, тъй като по този начин ще загубим удоволствието от нея. Ето за какво стигнах до концепцията за такова огромно събитие. От опита си до момента мога уверено да настоявам, че в България досега не е правено сходно нещо, тъй като предизвикването е огромно - от една страна, да се показа по най-адекватен метод какво вършат актуалните български дизайнери, които през последните години имат все по-голям триумф и на международната фешън сцена. А от друга, да съпоставим това с дизайнерите, които сме поканили от чужбина. Българската фешън промишленост заслужава да бъде показана по метод, отговарящ на всички международни условия и стандарти за такова събитие. Целта ни е Sofia Fashion Runway да се утвърди като най-престижното събитие за мода в България. "

Изборът на местата за шестте вечери на Sofia Fashion Runway ще дава отговор на тематичните дефилета, на които ще бъдат показани сбирки на одобрени български и непознати дизайнери, трендове при аксесоарите и бижутата, висша мода и други Специален акцент на събитието ще е представянето на млади родни дизайнери, които приключват образованието си по фешън дизайн в наши университети, а също и в чужбина.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР