Медия груп 24 официално приключи придобиването на национална радиоверига Фокус

...
Медия груп 24 официално приключи придобиването на национална радиоверига Фокус
Коментари Харесай

"Медия груп 24" официално придоби радио и агенция "Фокус"

" Медия груп 24 " публично завърши придобиването на национална радиоверига " Фокус " и осведомителна организация " Фокус ". " Медия груп 24 " бе оповестена като определена за покупател на активите на " Фокус " при започване на април, а през днешния ден договорката бе финализирана.

От през днешния ден радио " Фокус " и осведомителна организация " Фокус " действат под шапката на юридическото сдружение " Фокус Медия " ЕООД. Управител и притежател на капитала на " Фокус Медия " ЕООД е Кирил Налджиев, който е шеф и притежател на " Медия груп 24 ".

" Целта ни от през днешния ден в околните месеци е да възстановим естествената работа на организация " Фокус " и радио " Фокус ". Бързо ще върнем организацията там, където й е мястото – като същинския информативен водач и източник на бърза и тествана информация от България и света. Поетапно ще стартираме и възобновяване на радио " Фокус ". Скоро ще анонсираме новата си програмна скица, която ще надграждаме непрестанно през идната една година. Радио " Фокус " напълно скоро ще стартира лъчение на новинарска емисия на всеки кръговиден час 24 часа в денонощието. Ще възстановим и утринния, дневния и вечерния осведомителни блокове. Поетапно ще стартираме възобновяване и на други излъчвания, ще има и нови такива, ще стартираме поетапно възобновяване и на районните ни стратегии. Скоро радио " Фокус " ще продуцира и излъчва в локалните си ефири 17 районни стратегии – Фокус-София, Фокус-Пловдив, Фокус-Варна, Фокус-Бургас, Фокус-Русе, Фокус-Стара Загора, Фокус-Пазарджик, Фокус- Велико Търново, Фокус-Северозапад, Фокус-Пирин, Фокус-Смолян, Фокус-Североизток, Фокус-Кърджали, Фокус-Плевен, Фокус-Шумен, Фокус-Сливен и Фокус-Хасково. Приоритет е възобновяване и усъвършенстване на мрежата с предаватели на радио " Фокус ", с цел да се усъвършенства доста сигнала, с който радиото излъчва в цялата страна. Целта ни е да превърнем национална радиоверига " Фокус " в съвременно осведомително радио, с качествени вести и същинска районна стратегия в локалните радиоефири. Работи се към този момент и по новата музикална " опаковка " на радиото ", посочи новият шеф на " Фокус " Кирил Налджиев.

За " Медия груп 24 "
" Медия груп 24 " има портфолио от 7 осведомителни уеб страницата с районна устременост и публика от над 4 милиона действителни читатели през юли 2022 (Sofia24.bg, Plovdiv24.bg, ZaPlovdiv.bg, Varna24.bg, Burgas24.bg, Ruse24.bg, Blagoevgrad24.bg), безвъзмезден районен вестник за Пловдив - " Plovdiv24.bg Седмичен ", както и известно мобилно спортно приложение - " Мачовете по ТВ " /`Football on TV`.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР