Медицинското светило в областта на неврологията Матилде Леонарди поясни какво

...
Медицинското светило в областта на неврологията Матилде Леонарди поясни какво
Коментари Харесай

Какво точно е състоянието на Шумахер?

Медицинското величие в региона на неврологията Матилде Леонарди разясни какво е особеното положение на минимално схващане, в което се намира Михаел Шумахер сега. Директорката на Центъра за проучване на комата към Неврологичния институт „ Карло Беста “ в Милано обаче подлага на критика провежданото сега лекуване на легендата на Формула 1 със стволови кафези.

„ Има разлика сред вегетативно положение и положение на минимално схващане. Пациенти като Шумахер могат да си отворят очите, да си обръщат главата, когато ги повикаш, даже да си мърдат пръстите в отговор на въпроси, както и плачат в края на някаква преживелица “, изясни Леонарди.

„ Няма никакви научни изявления, които да удостоверяват съществуването и успеваемостта на този тип лекуване, на което подлагат Михаел Шумахер. Не знам да има правени опити с други пациенти, които са в положение на минимално схващане. В медицината сходен тип информация не се крие. Ние постоянно я споделяме, защото може да е за положителното на хората “, добави здравното величие, представена от Блиц Спорт.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР