Медицинският съвет на проф. Коста Костов пфу“ – и го

...
Медицинският съвет на проф. Коста Костов пфу“ – и го
Коментари Харесай

Медицинският съвет пропадна въпреки/заради спасителя в ръжта

Медицинският съвет на проф. Коста Костов „ пфу “ – и го няма към този момент. Сътвори пособие за лекарите, изслуша едно конско от премиера против доцент Мангъров и се разпусна. Е, няма сюрпризирани.
Предизвестена гибел, би се изразил Маркес, въпреки късият живот на съвета да не стигаше за цяла хроника...

Продължаваме по начертаната стратегия. От Сингапур до Англия ще продължат да хвалят българското държавно управление за супер ограниченията и в идващите дни. Не че го написа в непознатите медии, само че го споделя българският синоним на истината. Освен това същият си приказва значими неща със своя другар Ли. Ли Нак-йон е министър председател на Южна Корея, която щеше да създава коли в България, само че се отхвърли. Заради COVID-19, не поради друго.

Ще продължим с внимание да изслушваме черната статистика за Италия. Също и несъответстващите решения на Испания, Франция, Германия... Ама, апелирам ви се, какво вършат тия хора?! Да звънят в София и да питат! Успехите ни против ковид се роят всеки час и блестят като шлифовани диаманти. Неслучайно създадените у нас защитни дрехи и маски се търсят в целия свят. Дали са сертифицирани по интернационалните стандарти? Глупав въпрос. Непатриотичен! Спасяваме човечеството, а тук някакви съмнителни детайли питат, разбираш ли… Къде е прокуратурата?!

Спасителят в ръжта е тук. Помните ли объркания Холдън, който споделяше: „ Все си представям дребни дечица да си играят на някаква игра в огромна ръжена равнища... А аз заставам на ръба на някаква шеметна бездна. И каква ми е работата? Да избавям всяко дете, което тръгне към пропастта. "

И нас все ни избавят, въпреки да сме прекрачили ръба... Имаме си избавител в ръжта!

Д-р Димитър Попкутуев
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР