Медицинският съвет към Министерски съвет е съставен изграден от специалисти.

...
Медицинският съвет към Министерски съвет е съставен изграден от специалисти.
Коментари Харесай

За брифингите на медицинския съвет към Министерски съвет

Медицинският съвет към Министерски съвет е формиран построен от експерти. Но конференциите на съвета са все едно колегиумите (обсъждането на болничните случаи) в инфекциозните клиники да се предават онлайн. Все едно да се предават от инфекциозните клиники и лечебни заведения разискванията по какъв начин ще се вземат решение избрани случаи за животоспасяващи ограничения – на кого, и по кое време ще се ползват. Позициите, че ограниченията са съответни, само че след един месец ще се направи оценка, и тогава ще каже кое какво е, са объркващи за хората.

В тези конференции към този момент става въпрос за разногласия за ваксини, лекуване, разнообразни от позициите на националния щаб за битка с COVID-19. Но това е единствено началото. Какво ще стане след това? И в случай че това не е част от битката с пандемията, то може да стане и постпандемия за хората на първа линия и хората, поели отговорност за лекуването на болните и за ограниченията за ограничение на разпространяването на епидемията.

Българските лекари и хората, които се борят с пандемията, не заслужават това.

Така че, по-кротко с брифингите. И през днешния ден, и на следващия ден, и след месец. А другояче всекидневно съветвайте министерски съвет.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР