Медицинският факултет на Тракийския университет възпрепятства студенти, които искат да

...
Медицинският факултет на Тракийския университет възпрепятства студенти, които искат да
Коментари Харесай

Медицинският факултет в Стара Загора пречи на студенти да се преместят в друг ВУЗ

Медицинският факултет на Тракийския университет попречва студенти, които желаят да изоставен или сменят образователното заведение с друго, декларира в свое мнение, изпратено до медиите, Николай Диков, ръководител на групата на Политическа партия ГЕРБ в Общински съвет - Стара Загора. До него към този момент са достигнали няколко съответни проблема за отвод на администрацията да издаде университетски информации на такива студенти, а той дефинира дейностите на университета като остаряла порочна процедура. 
“Това са житейски пътища, които водят младежите в разнообразни направления и това е обикновено, само че не е обикновено преподаватели и хора от администрацията да се месят в живота и орисите на студентите ”, безапелационен е съветникът и се ангажира да търси гаранция от управлението на висшето образователно заведение (ВУЗ) за преустановяване на порочната процедура. Николай Диков акцентира, че няма политически подбуди в в подхванатите от него дейности и че е поел ангажимент да позволи казуса поради бъдещето на младежите. 
" По ред аргументи, всеки студент може да реши да се реалокира от един университет в различен, като на тази житейска нужда подхождат конституционно обезпечени права! Това са български студенти, които желаят да получат образованието си в български висши образователни заведения ", се споделя в мнението, както и, че " е безусловно недопустимо точно хора от университетските среди да основават порочни практики, с които да лимитират конституционно обезпечени права на студентите! Освен това, България е страна, членка на Европейския съюз - обединяване на страни, където свободата на напредване е в основата на основаването на съюза! "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР