Медицинският факултет на Софийския университет два протокола, в които пише,

...
Медицинският факултет на Софийския университет два протокола, в които пише,
Коментари Харесай

Медицинският факултет на СУ публикува два протокола за избор на Любомир Спасов за декан

Медицинският факултет на Софийския университет два протокола, в които написа, че е бил извършен избор за декан и на поста е бил определен проф. доктор Любомир Спасов. Двата протокола са от 2009 и 2015 година. Те са от съвещания на Общото заседание на медицинския факултет.
 Липсват доказателства, че Любомир Спасов в действителност е декан на Медицинския факулет на СУ
Не е ясно по кое време те са били оповестени на уеб страницата на Факултета и качването им слага още по-остро въпроса за какво, откакто съществуват, не са били изпратени на органа, който ревизира законността на извършените избори : Контролният съвет на Софийския университет.

Както OFFNews писа по-рано през днешния ден, от години, от основаването на Факултета, Конституционен съд се бори да получи документите за избор на декан, само че в отговор получава безмълвие - както от Факултета, по този начин и от ректора проф. Анастас Герджиков, от който Конституционен съд желае подпомагане, с цел да получи протоколите.

Под единия протокол (о 2009 г.) има единствено един автограф - на ръководителя на Общото заседание проф. доктор Върбан Ганев. Липсва подобен от водилата протокол Валентина Попова. Под втория протокол няма нито един автограф, нито едно име. И на двата документа няма печати. Липсват изходящи номера, които да вземем за пример да демонстрират, че протоколите са били изпратени на Контролния съвет, което е трябвало да бъде направено.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР