Медицинският експертен съвет, който беше създаден към Министерски съвет, обяви

...
Медицинският експертен съвет, който беше създаден към Министерски съвет, обяви
Коментари Харесай

Медицинският съвет ни обеща разходка в Ермитажа и изнедада ала Хундертвасер

Медицинският експертен съвет, който беше основан към Министерски съвет, разгласи че към този момент е подготвен с отчет, направен от участниците в съвета. Председателят на Съвета проф. доктор Коста Костов съобщи, че са изцяло задоволени от работата си и това, което са основали е било напълно признато.

Уникалното в нашия артикул е, че ние взехме решение, че не би трябвало да копираме сътрудниците от другите страни, които направиха ясни, стройни и елегантни насоки, които могат да се прочетат за 10 минути. Ние надградихме всички, което е известно досега, с повече.

Това са 400 страници на книжен притежател, 40 MGа Костов предложения всички на една разходка като в Ермитажа, само че с доста изненади, както той няколко пъти даде обещание.

Костов презентира работата на съвета като решение да бъдат неповторими и употребява в продължение на 15 минути художествената метафора за музея, в който обаче " зад завоя " потребителят ще бъде изненадат от експонати на други художници.

" Решихме един път да бъдем неповторими, като Хундертвасер, продуктът ни е извънредно забавна игра ", съобщи Костов.

В презентацията си единственото съответно, което той показа са разделите на тези 400 страници: 1 рекомендации към извънболничната помощ, във втория - рекомендации към болнични заведения и 3 общи правила за държание и взимане на ограничения.

Иначе на брифинга в Министерски съвет стана ясно, че Медицинският съвет се сплотява към мнението, че прилаганите ограничения за физическа и обществена изолираност са наложителни. В течение на епидемията същите могат да бъдат преосмислени и при удобното развиване - олекотени.

Съветът възприема, че диагнозата на инфекцията с COVID-19 се основава на PCR проби, а епидемологичното следене може да се реализира посредством комбинираното потребление на всички останали лабораторни способи на един по-късен стадий.

Медицинският съвет удостоверява, че неналичието на единно мнение в Европейски Съюз по отношение на надежността на скирнинговите бързи проби лимитира използването им.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР