Медицинските специалисти се подготвят за по-лошия сценарий със сериозен пик

...
Медицинските специалисти се подготвят за по-лошия сценарий със сериозен пик
Коментари Харесай

Проф. Балтов: Лекарите се готвят за по-лош сценарий с пик на инфекциите през ноември

Медицинските експерти се приготвят за по-лошия сюжет със сериозен пик на инфекциите през ноември. Тогава записаните случаи ще доближат 30 000, от тях 7000-8000 дейни. Следващите 15 дни се чака съществено нарастване на случаите на . Това сподели в изпълнителният шеф на УМБАЛСМ " Н. И. Пирогов "  проф. Асен Балтов в изявление за Българска национална телевизия.
Според него сюжетът със затваряне по домовете не е сполучлив, не би трябвало да се стопира работата, може би ще има райони, където ще има по-строги ограничения, сподели проф. Балтов, само че би трябвало да се увеличи контролът.
 Лекар: Кой разрешава да се популяризират ненаучни и незаконно нездравословни изказвания като тези на Мангъров и Първанова? Лекар: Кой разрешава да се популяризират ненаучни и незаконно нездравословни изказвания като тези на Мангъров и Първанова?
“Поразена съм от наглостта и неналичието на безспорен професионализъм, колегиалност, лекарска нравственос и търсене на евтина сенза...
" на всички места не мисля, че е проблем да се носят, тъй като и сега да влезете в " Пирогов ", ще видите, че всички вървят с маски, даже и пациентите. Това не е нещо извънредно. В целия свят се носят маски и никой не е потърпевш от това. ", добави още той.
Проф. Балтов осведоми, че в " Пирогов " сега има 30 пациенти с COVID-19, двама са интубираните, останалите са в приблизително тежко положение.
" Сега има задоволително кревати, само че съществува вид да се усилят лечебните заведения, които да се грижат за пациенти с . ", добави още той и посочи, че не е бил общопризнат моделът с обособяването на болница, която предпочитано да се занимава с битката с ковид, нещо, което се е осъществило в Белград да вземем за пример.
" Няколко лечебни заведения поемат тежкия удар и това е през цялото време, други лечебни заведения се пробват, в случай че може техните случаи да ги поемат други лечебни заведения. Частните лечебни заведения са някъде в правенето на пари ", сподели още проф. Балтов.
 Бивш народен представител и доктор твърди, че коефициентът на смъртност от COVID-19 в България е по-нисък от този за грипа Бивш народен представител и доктор твърди, че коефициентът на смъртност от COVID-19 в България е по-нисък от този за грипа
Впечатляваща дълга позиция с рецензии против осведомителното показване на така наречен втора вълна на ковид разгласява в персоналния си проф...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР