Медицинските служители се принуждават да нарушават законите като пишат фалшиви

...
Медицинските служители се принуждават да нарушават законите като пишат фалшиви
Коментари Харесай

Медицинските сестри: Принудени сме да пишем фалшиви пътеки и да даваме фалшиви болнични

Медицинските чиновници се принуждават да нарушават законите като пишат подправени пътеки и дават подправени болнични. Това стана ясно на срещата с премиера Бойко Борисов,  който одобри протестиращите пред постройката на Министерския съвет медицински сестри.

" Искаме да спрем да крадем и парите да отиват за хората, ние пишем подправени пътеки и даваме подправени болнични, тъй като няма лекари ", споделиха представителите на протестиращите пред Борисов, който от своя страна насочи три въпроса към тях: " Нужни ли са толкоз лечебни заведения за България? " ; " Трябва ли да се откриват частни лечебни заведения? " и  " Каква е разликата сред общинска и държавна болница? "

" Няма болница, която да работи по разпоредбите на Република България, работи се на няколко трудови контракта, на 12 часа, на 16 часа, би трябвало да има инспекция, но такава, за която  не се знае авансово ", показаха медицинските сестри.

Срещата към момента продължава, откакто протестиращите закъсняха, а ръководителят на пресслужбата на Министерски съвет разгласява фотоси на чакащия Борисов във Facebook.



Очаквайте детайлности!

 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР