Медицинските екипи са спасили 70-годишен мъж малко преди обяд на

...
Медицинските екипи са спасили 70-годишен мъж малко преди обяд на
Коментари Харесай

Екшън на плажа във Варна, спасители предотвратиха голяма трагедия

Медицинските екипи са избавили 70-годишен мъж малко преди обяд на Първа буна във Варна. Човекът влезнал в морето на неохраняем плаж, оповестява Радио Варна. Въпреки настояванията на спасителите от прилежащия плаж да излезе, тъй като има червен байрак, той траял да плува.
Изваден е от водата и му е оказана първа помощ, след което е превозен до университетска болница " Св.Марина " във Варна, сподели шефът на ДКЦ I " Св.Клементина " във Варна доктор Иван Иванов.
От началото на сезона три реанимационни коли за спешна помощ на ДКЦ I " Св.Клементина " оказват помощ на плажуващите във Варна, курорта " Св.Св. Константин и Елена " и Златни пясъци.
Д-р Иванов добави, че последната седмица са зачестили случаите на избавени хора в морето. Вълната е огромна по цялото северно крайбрежие и има червен байрак, само че все пак хората влизат в морето. Вчера медицинските екипи са избавили двама души от морето в Златни пясъци и курорта " Св.Св.Константин и Елена ". Днес има един случай във водата. На брега лекарите са помогнали на различен мъж, който бил използвал алкохол.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР