Медицински сестри от страната ще излязат на безсрочен протест утре

...
Медицински сестри от страната ще излязат на безсрочен протест утре
Коментари Харесай

Нов палатков лагер вгорчава живота на столичани

Медицински сестри от страната ще излязат на неопределен митинг на следващия ден пред постройката на Министерството на здравеопазването. В 18.30 часа те ще изградят палатков лагер пред ведомството.

Председателят на синдиката на българските медицински експерти Мая Илиева изясни аргументите:

“Утре се събираме, по тази причина че безусловно има неглижиране на медицинските експерти от страна на властимащите. Подписва се НРД -то, по което страна са единствено лекари. Ние, медицинските експерти, още веднъж сме изключени. Нямаме безусловно никакви пълномощия “, сподели тя пред БНР.

“Имаме регламентирана процедура, само че без финансиране. Абсолютно никакво отношение за това, че ние не сме почивали толкоз време, че хората са преуморени, че няма кой да работи и безусловно неглижиране от страна на институциите за злоупотребите и за нарушение на разпоредбите в системата “, разясни Илиева.

Припомняме, че поради митингите против държавното управление на Бойко Борисов и основния прокурор в София са построени блокади на три места - на Орлов мост, при Ректората на СУ и при площад “Независимост “.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР