Медицински сестри излязоха на протестно шествие. Причината за тяхното недоволство

...
Медицински сестри излязоха на протестно шествие. Причината за тяхното недоволство
Коментари Харесай

Медицински сестри на протестно шествие в подкрепа на Мая Илиева

Медицински сестри излязоха на протестно шествие. Причината за тяхното неодобрение е прекратяването на контракта на една от тях - Мая Илиева, която е и уредник на митингите им за по-добри условия на труд и възнаграждение.
Снимка: btvnovinite.bg
Ръководството на Многопрофилната болница по белодробни заболявания " Света София " не е траяло контракта на здравната сестра след приключването на изпитателния ѝ период, който е бил до 2 юни. По думите на сестрата не тя не е била обещано разумно пояснение за прекратяването на контракта.
Уволниха Мая Илиева, водач на митингите на медицинските сестри Това е опит за заплашване на всички, които дръзват да отстояват правата си, разяснява омбудсманът Мая Манолова Снимка: btvnovinite.bg
Това е второто премахване на лидерката на митингите, откакто предходната година бе уволнена от болница " Токуда ". Илиева е ръководител на новосформирания Синдикат на медицинските експерти.
Сестрите, които се барикадираха в постройка на Народно събрание: Не сме обезверени, а неглижирани Протестът в палатковия лагер пред Министерския съвет продължава
" Няма претекст във връзка с професионалните ми качества, във връзка с работата ми няма нещо, за което да има недоволство към мен. Единственото нещо, което той сподели, че има устни недоволства, че съм доста конфликтна, само че това беше опровергано от тях, защото те се проведоха и направиха подписка в моят поддръжка ", споделя Мая Илиева.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР