Медицински доказано е, че медът е изключително полезен за лечението

...
Медицински доказано е, че медът е изключително полезен за лечението
Коментари Харесай

Има един вкусен начин да преборим болестите: Мед и канела всеки ден против лошия холестерол, високите нива на кръвната захар и вирусите

Медицински потвърдено е, че медът е извънредно потребен за лекуването на доста болести. Но комбинацията от мед и канела е даже по-ефективна, по-специално за болести като холестерол, високи равнища на кръвната захар и набор от вируси.
Звучи необичайно, само че тази композиция може фактически да помогне при съвсем всяко заболяване. Плюс това, тези съставки са елементарно налични и евтини.
Сърдечни болести
За по-здраво сърце, направете паста от мед и канела. Яжте пастата върху самун (вместо мармалад) за закуска всяка заран. Това ще докара до понижаване на равнището на холестерола в артериите, по този метод се предотвратява вероятен инфаркт.

Артрит
Хроничният артрит може да бъде оздравял с микс от две супени лъжици мед и една супена лъжица канела в чаша с гореща вода. Пийте всяка заран и вечер. Ако консумирате постоянно тази композиция, тя даже може да помогне против рака.
Инфекции на жлъчния мехур
За да се отървете от бактериите в жлъчния мехур, смесете две супени лъжици канела и една супена лъжица мед в чаша хладкавода. Пийте всеки ден.

Холестерол
Ако постоянно пиете микс от две супени лъжици мед и три супени лъжици канела в огромна чаша чай, равнището на холестерола ще намалее с 10% единствено за 2 часа.
Настинка
В случай, че сте повалени от простуда, приемайте по 1 супена лъжица мед с ¼ супена лъжица канела, три следващи дни. Това ще излекува вашата настинка, хронична кашлица и проблеми със синусите.

Стомашни болки
Ако приемате мед с канела постоянно, освен ще елиминирате стомашните болки, само че също може да излекувате стомашните си язви.
Имунна система
Редовната консумация на мед и канела на прахуляк също по този начин усъвършенства имунитета ви и пази организма от бактерии и вируси.
Грип
Медът съдържа натурални съставки, които унищожават вирусите и защищават от грип.

Загуба на тегло
Загубата на тегло може да бъде подтиквана посредством консумирането на чаша преварена вода с мед и канела на празен корем всяка заран. Има даже доста прелестен усет.
Ако желаете да запазите свежия си мирис през целия ден, изплакнете устата си със примес от гореща вода, една супена лъжица мед и канела.
Инфо: Брадва

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР