Медицинската сестра от инфекциозната болница в руския град Тула, която

...
Медицинската сестра от инфекциозната болница в руския град Тула, която
Коментари Харесай

Палавата руска медсестра се оказа супер красавица

Медицинската сестра от инфекциозната болница в съветския град Тула, която се прочу по целия свят с облеклото, с което обслужва инфектирани с ковид пациенти, се споделя Надежда Жукова, съобщи Блиц.

Младата жена е на 23 години и е приключила Държавния медицински университет в Рязан. В момента работи като здравна сестра в болничното заведение в Тула.

Що се отнася до невероятната й работна униформа, сътрудниците й споделят, че са принудени да работят и по този начин тъй като не доближава облекло, което би трябвало да се сменя след всяка промяна в болничното заведение.

Оказва се, че Надя не е единствената, която носи защитния си костюм на голо. Един от лекарите признава, че самият той е бил единствено по долни гащи под костюма. Пациент пък е съумял да снима и други медицински служащи, които са облечени по същия метод.

Губернаторът на Тулска област отбрани младата здравна сестра. Главният доктор на болничното заведение също удари рамо на момичето. По думите й, тя е огромен експерт. „ За труда си медиците заслужават признателност, а не неодобрение поради външния си вид”, споделя Анна Савищева.

Жукова продължава да работи в болничното заведение и не е наказвана по никакъв метод. След неочакваната популярност, която я връхлита обаче, тя взема решение да излезе в отпуска. Момичето бързо изтри профилите си в обществената мрежа, само че някои от персоналните й фотоси към този момент изтекоха в мрежата.

 Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР