Медицинската сестра, която беше пребита от пациент, вече е оперирана.

...
Медицинската сестра, която беше пребита от пациент, вече е оперирана.
Коментари Харесай

От "Пирогов" съобщиха какво се случва със сестра Стефанова, която бе пребита брутално от пациент

Медицинската сестра, която беше пребита от пациент, към този момент е оперирана. Реконструкцията на яблъчната кост и носа й беше осъществена персонално от завеждащия Отделението по личево-челюстна хирургия доктор Константин Димов.  „ Интервенцията продължи близо 1,30 минути, сполучлива е и пациентката се възвръща нормално”, заяви доктор Константин Димов.

Припомняме, че сестра Стефанова бе брутално пребита от дрогиран юноша по време на нощно дежурство. След като я оставил в безсъзнание, 18-годишният Калоян Милев отишъл да души пациент, с цел да му отключи вратата на отделението.

По думите на шефа на " Пирогов " проф. Асен Балтов, пациентът е бил вързан за леглото през ръцете, краката и гръдния панер, само че неразбираемо по какъв начин е съумял да се развърже, да атакува сестрата и по-късно да избяга от болничното заведение.

Трупът на младежа бе открит в събота във вътрешен двор на бул. „ Васил Левски “, няколко часа след бягството му от болничното заведение. Бащата му - Иво Милев, обаче твърди, че детето му не се е самоубило, а било хвърлено.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР