Медицинска сестра в болницата в Тула, Русия, която не носела

...
Медицинска сестра в болницата в Тула, Русия, която не носела
Коментари Харесай

Дисциплинарно наказание за медицинска сестра, облечена само с бельо под костюма за коронавирус

Медицинска сестра в болничното заведение в Тула, Русия, която не носела нищо с изключение на долни дрехи под транспарантния предпазен костюм, ръкавиците и очилата в мъжко поделение за лекуване на инфектирани с ковид била дисциплинарно осъдена и отстранена краткотрайно от работа, написа The Sun, представен от БГНЕС.
20-годишната здравна сестра била краткотрайно отстранена от работа, след появяването си в крилото, без други облекла с изключение на с бельото и персоналните си защитни средства.
Анонимен сътрудник на дисциплинарно осъдената сестра показа, че в непромокаемия винилов костюм е в действителност " отвратително горещо " и схваща изцяло колежката си.
Въпреки че не е имало недоволства на пациентите от " аморалното облекло " на сестрата, началниците на лечебни заведения са я санкционирали дисциплинарно за " неспазване на условията за здравно облекло ". Не се прецизира каква тъкмо е дисциплинарната мярка.
" Поне някой има възприятие за комизъм в тази мрачна, мрачна действителност “, сподели Сергей Ратников, пациент в отделението.
Лекар в същото поделение, поискал анонимност, показа: " Добре направено, тя повдигна настроението на пациентите ".
А пациентът Валери Капнин пита: " Защо да санкционират здравната сестра? Трябва да я наградят. Виждайки тази панорама, на никой не му се искаше да почине ".
Към днешна дата в Русия са регистрирани почти 309 000 случая на COVID-19 и съвсем 3000 смъртни случая.
Още: " Бразилия победи Съединени американски щати по брой на открити случаи на ковид за 1 ден "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР