Медицинска сестра, работеща в болница в Ню Йорк, изпрати в

...
Медицинска сестра, работеща в болница в Ню Йорк, изпрати в
Коментари Харесай

Медсестра пусна СНИМКА 18+ от мобилна морга за жертвите на COVID-19 в Ню Йорк

Медицинска сестра, работеща в болница в Ню Йорк, изпрати в редакцията на BuzzFeed News смразяваща кръвта фотография, която демонстрира цялата съвестност на обстановката с ковид.

Снимката е направена в каросерията на хладилен камион, трансфорат в мобилна морга за жертвите на болестта, написа Insider.

Жената моли името и местоработата ѝ да не бъдат разкривани.

Медицинската сестра описа, че работи в поделение на Бърза помощ Снимката тя е направила, връщайки се вкъщи след следващата промяна. Жената признава, че благодарение на тази фотография желае да покаже на хората какъв брой действителна е заплахата, която заплашва всички ни.
На фрагмента се вижда телата на умряли, опаковани в чували и подредени на пода. Едно от тях е на 71-годишна пациентка, за която по-рано се е грижила здравната сестра.

"Впечатление ми направиха жилетката и пижамата на тази жена. Имаше елегантна прическа и бандана на главата. Вероятно, в случай че банданата беше на устата ѝ, тя можеше към момента да е жива. Тя обаче не умря сама ", написа здравната сестра.


По думите ѝ, старата пациентка е дала положителен тест за ковид преди седмица. Тя е била изпратена вкъщи, само че през почивните дни тя се върнала болничното заведение с недоволства от зной.

Жената отказала да бъде интубирана и на идващия ден умряла от дихателна непълнота.

"Като еврейка мога да сравня видяното единствено с Холокоста. Това е единственото, което ми идва мислено. Никога не съм виждала нещо сходно ", споделя здравната сестра.

Превод и редакция: БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР