Медицинска сестра от Центъра за спешна помощ в Русе е

...
Медицинска сестра от Центъра за спешна помощ в Русе е
Коментари Харесай

Медицинска сестра от Спешна помощ в Русе е с коронавирус

Медицинска сестра от Центъра за незабавна помощ в Русе е инфектирана с ковид. Информацията бе доказана от шефа на "Спешна помощ " в крайдунавския град доктор Иванка Маринова.
Жената се почувствала зле и постъпила за лекуване в Университетската болница "Медика " в Русе на 30 юни тази година. Резултатът от PCR-теста й е позитивен. Д-р Маринова изясни, че на 29 юни т.г. здравната сестра била нощна промяна.
По тази причина останалите 10 души от промяната й - доктор, четирима водачи и петима фелдшери, по наставление на Регионалната здравна ревизия са сложени под 14-дневна домашна карантина.
Д-р Маринова изясни, че нито един от тях няма признаци и недоволства. По думите й, евентуално след пет-шест дни те ще бъдат тествани. Д-р Маринова сподели още, че се прави метаморфоза на работната активност в "Спешна помощ ", с цел да може центърът да продължи да извършва обикновено отговорностите си.
"Няма да оставим региона без "Спешна помощ ". Ще се оправим ", сподели доктор Маринова. Тя изясни, че общо 76 чиновници - медицински експерти и водачи, работят в "Спешна помощ " в Русе.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР